Τρίτη 14 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ
Κατήγγειλαν τα ισραηλινά fake news που αναπαράγουν κυβέρνηση και αστικά Μέσα Ενημέρωσης

Τα fake news του κράτους - δολοφόνου Ισραήλ και των συμμάχων του, που υιοθετούνται από την ελληνική κυβέρνηση, την ΕΡΤ και τα υπόλοιπα αστικά μέσα και στη χώρα μας, κατήγγειλαν εργαζόμενοι σε ΜΜΕ, με διαμαρτυρία χτες το πρωί έξω από τη Γενική Γραμματεία Τύπου και Ενημέρωσης.

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης καταδίκασαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει η ΕΡΤ στην αναπαραγωγή των ισραηλινών fake news στην προσπάθεια να δικαιολογηθεί η ανείπωτη σφαγή που εκτυλίσσεται στη Γάζα κατά του Παλαιστινιακού λαού.

Με πανό και πλακάτ που καταγγέλλουν το έγκλημα, οι εργαζόμενοι σε ΜΜΕ φώναξαν συνθήματα, όπως «Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά», και ταυτόχρονα στηλίτευσαν την προκλητική αποσιώπηση των τεράστιων διαδηλώσεων αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον κόσμο, από τα αστικά Μέσα.

Επίσης, τόνισαν ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια συλλογής υπογραφών στο κείμενο καταδίκης των fake news και της μονομερούς προβολής των γεγονότων από την πλευρά του κράτους - δολοφόνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ