Τρίτη 28 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ»
Για δήμο αγωνιστή, στο πλευρό των εργαζομένων

Ο Κώστας Κουντουρέλλης υποψήφιος δήμαρχος

Με στόχο «το Καματερό που ονειρευόμαστε», η «Δημοκρατική Ενότητα» ανακήρυξε την Κυριακή τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές, τον Κώστα Κουντουρέλλη.

Η ομόφωνη απόφαση της γραμματείας της παράταξης για την υποψηφιότητα του Κ. Κουντουρέλλη παρουσιάστηκε στον κινηματογράφο «Μελίνα». Ο υποψήφιος δήμαρχος, παίρνοντας το λόγο, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία αυτών των εκλογών, υπογραμμίζοντας: «Τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να δώσουν σε αυτές τις εκλογές χαρακτήρα πρόκρισης για τις επόμενες. Αυτό δε γίνεται τυχαία. Θέλουν να φανατίσουν τον κόσμο και να τον εγκλωβίσουν στα σχέδιά τους. Η μεν κυβέρνηση επιδιώκει ένα θετικό για τους φιλοκυβερνητικούς υποψήφιους αποτέλεσμα για να το παρουσιάσει σαν αποδοχή της αντιλαϊκής πολιτικής της. Η ΝΔ θέλει να κερδίσει νέους δήμους και νομαρχίες για να προβληθεί σαν η επόμενη κυβέρνηση. Ομως πού διαφωνούν; Πού διαφοροποιούνται για τα μεγάλα προβλήματα της ΤΑ, των πόλεων και των πολιτών; Η απάντηση είναι, πουθενά».

Συνεχίζοντας ο Κ. Κουντουρέλλης σημείωσε πως από το αποτέλεσμα των εκλογών θα εξαρτηθεί «αν στους δήμους θα αναδειχτούν διοικήσεις, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι συμβιβασμένοι με την υπάρχουσα κατάσταση, που θα διαχειρίζονται τα δημοτικά πράγματα στην κατεύθυνση της υλοποίησης της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής ή, αντίθετα, αν θα αναδειχτούν δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που θα συμπαραστέκονται στους εργαζόμενους και στους κατοίκους, στον αγώνα για καλύτερη διαβίωση, για ένα καλύτερο αύριο».

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως «ακόμα και ενόψει της Ολυμπιάδας, που θα ήταν σκόπιμο να επιλεγούν ορισμένα ωφέλιμα για τον τόπο μας έργα και να διεκδικηθούν, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Οι τελευταίες διοικήσεις της πόλης μας δυστυχώς δεν είχαν πρόγραμμα συγκροτημένο αλλά, κυρίως, δεν είχαν τα κότσια να διεκδικήσουν την υλοποίησή του».

Τέλος, ο Κ. Κουντουρέλλης υπογράμμισε πως η παράταξη θα στηριχτεί και θα προχωρήσει σε κοινό αγώνα με ένα «αξιόλογο δυναμικό επιστημόνων, πνευματικών ανθρώπων, αγωνιστών της καθημερινής βιοπάλης που διαθέτει η πόλη».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ιλίου και Αγ. Αναργύρων Ν. Τριανταφύλλου και Κ. Μούρτης αντίστοιχα, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι μαζικών και τοπικών φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ