Παρασκευή 28 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΣΟΥ - ΑΝΤΙΣΣΑΣ
Η Ζ. Καραβασίλη υποψήφια δήμαρχος

Η Ζαφείρω Καραβασίλη είναι η υποψήφια δήμαρχος Ερεσού - Αντισσας που θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές η «Αγωνιστική Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση».

Την απόφαση παρουσίασε σε σχετική εκδήλωση, εκ μέρους της παράταξης, η Π. Τελωνιάτη - Χασάπη, εστιάζοντας στην «τεράστια πείρα και γνώση που διαθέτει η Ζ. Καραβασίλη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την εργατικότητά της, τη γενικότερη κοινωνική της προσφορά και κυρίως τη θέλησή της να σταθεί εμπόδιο στις αιτίες που γεννούν τα προβλήματα».

Παίρνοντας το λόγο η Ζ. Καραβασίλη, σημείωσε ότι οι εκλογές γίνονται σε μία περίοδο όπου ο λαός δέχεται απανωτά πλήγματα σε όλους τους τομείς, από «την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ και τη συναίνεση του ΣΥΝ μετέτρεψαν την ΤΑ σε μέσο διοχέτευσης και εφαρμογής των αντιλαϊκών επιλογών».

Δίνοντας το στίγμα της φιλοσοφίας της «Αγωνιστικής Δημοκρατικής Αυτοδιοίκησης», η υποψήφια δήμαρχος υπογράμμισε: «Εμείς αγωνιζόμαστε για ένα δήμο που θα στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των ψαράδων, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νεολαίας. Που θα εναντιώνεται στην πρόσθετη φορολογία. Που θα παλεύει μαζί με άλλους δήμους για τη φιλία των λαών της περιοχής μας κόντρα στις ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις. Παλεύουμε για μια δημοτική αρχή που θα ζητά τη γνώμη των δημοτών συνεχώς για οτιδήποτε σχεδιάζουν άλλοι σε βάρος τους και θα τους καλεί από κοινού να διεκδικήσουν με περηφάνια αυτά που τους ανήκουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ