Τρίτη 26 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
Δυναμικά για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης

Ελάχιστα 24ωρα απομένουν έως την έναρξη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, τα οποία είναι επιτακτικά αναγκαίο να αξιοποιηθούν, έτσι ώστε η πρώτη μέρα της Εξόρμησης να βρει το κομματικό δυναμικό, τους φίλους του Κόμματος, σε θέσεις μάχης, έχοντας ήδη κάνει ένα ικανοποιητικό βήμα στην κατεύθυνση της κατάκτησης των προσωπικών και συλλογικών στόχων.

Εχει μεγάλη σημασία τις επόμενες έξι μέρες να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες, που θα προετοιμάσουν και θα εξοπλίσουν όλους γι' αυτήν τη μεγάλη μάχη, σε οργανωτικό και πολιτικό επίπεδο. Διεξοδική συζήτηση για την αναγκαιότητά της, για τους στόχους, σχεδιασμός της δουλιάς, καθορισμός των συγκεκριμένων μέτρων που πρέπει να ληφθούν, όπως υποδεικνύει η εμπειρία, αλλά και τα νέα δεδομένα, διακίνηση των κουπονιών σε μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, αλλά και στους φίλους τους.

Ακόμη μεγαλύτερη αναδεικνύεται η ανάγκη να κατανοηθεί η σπουδαιότητα αυτής της μάχης, που δεν πρέπει να ιδωθεί ξεκομμένη από την έως τα σήμερα δράση του Κόμματος, αλλά και από τη δράση που καλείται να αναπτύξει το επόμενο διάστημα σε μια σειρά μέτωπα πάλης. Η σπουδαιότητά της έχει να κάνει με το αντικειμενικό γεγονός των αυξημένων οικονομικών αναγκών, η κάλυψη των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την αποτελεσματική παρέμβασή του και την απρόσκοπτη ανάπτυξη της πολύπλευρης δράσης του, μαζικής, πολιτικής, ιδεολογικής. Πολύ δε περισσότερο, που οι Οικονομικές Εξορμήσεις αποτελούν για το ΚΚΕ τη βασική, αν όχι μοναδική, πηγή χρηματοδότησής του.

Κατανοώντας όλοι μας το ότι δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για την επιτυχία αυτής της μάχης, βάζουμε ένα σημαντικό λιθαράκι στην προώθηση των στόχων του Κόμματός μας, οφείλουμε να τη διεξάγουμε αποφασιστικά και με πίστη στις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν. Να απευθυνθούμε παντού, σε όσους συναντιόμαστε στους καθημερινούς μικρούς και μεγάλους αγώνες, στους ανθρώπους με τους οποίους μιλήσαμε και ζητήσαμε την ψήφο τους στις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την υπερκάλυψη των πλάνων μας. Διευκρινίζοντας στον καθένα, από τον οποίο ζητάμε τη συμβολή του, πως ενισχύει τη δική του φωνή, ενισχύει τα δικά του συμφέροντα που αταλάντευτα υπερασπίζεται το ΚΚΕ.

Το άνοιγμά μας μπορεί και θα είναι μεγάλο. Στους εργάτες, στους υπάλληλους, στους αγρότες, στους ΕΒΕ, στη νεολαία. Το κουπόνι μάς δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ένα ακόμα πολιτικό άνοιγμα, να συζητήσουμε, να ενημερώσουμε για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ. Μπορούμε να πετύχουμε. Είναι σίγουρο πως θα βρούμε μεγάλη ανταπόκριση από όλους εκείνους, οι οποίοι στο ΚΚΕ αναγνωρίζουν ένα συνεπή σύμμαχο, υπερασπιστή των δικαιωμάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ