Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
... η δήθεν «Αριστερά»

Καθώς, λοιπόν, ο κ.Κωνσταντόπουλος, η κ. Δαμανάκη και οι μαϊντανοί τύπου Μίμη Ανδρουλάκη, πιστοί στην απόφαση να στρατευτούν με το «διεθνισμό» του αμερικανο-βρετανικού σχεδίου διχοτόμησης του νησιού, συνεχίζουν να περιφέρουν το «ρεαλισμό» τους πασπαλισμένο με ύβρεις κατά του ΚΚΕ περί «εθνικισμού», θα το επαναλάβουμε:

Ο διεθνισμός της Αριστεράς στο Κυπριακό δεν μπορεί να είναι άλλος παρά καταδίκη του ιμπεριαλιστικού σχεδίου διχοτόμησης του νησιού, που θέτει τη «λύση» εκτός κάθε έννοιας δικαίου. Ο πατριωτισμός της Αριστεράς στο Κυπριακό δεν μπορεί να είναι άλλος παρά μια στάση που θα λέει την αλήθεια για αυτό το σχέδιο στο λαό.

***

Αντίθετα, οι δήθεν «αριστεροί», αντί να πουν την αλήθεια για το «σχέδιο Ανάν», περιφέρονται υβρίζοντας τους κομμουνιστές και πουλούν τον δικό τους μίζερο εθνικισμό σαν «διεθνισμό»!

Ο εθνικισμός τους έγκειται στο ότι κάνουν τα στραβά μάτια, ότι βάζουν πλάτη στην ελληνική άρχουσα τάξη να πετάξει από πάνω της το «βάρος» της Κύπρου και να ξεπουλήσει το Κυπριακό, σαν μια ακόμα «κίνηση καλής θέλησης» προς τις μεγάλες δυνάμεις.

Αυτός είναι ο πραγματικός εθνικισμός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ