Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στον τηλεοπτικό «902»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902» σήμερα Πέμπτη:

  • Στις 16.50 στην εκπομπή «Εις υγείαν», η Πόπη Καπετανοπούλου φιλοξενεί τις Γεωργία Τσούμπα και Ελένη Χαλιάσου, μητέρες αυτιστικών παιδιών και συζητούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες με αυτιστικά παιδιά, τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν, καθώς και την παντελή έλλειψη της κρατικής μέριμνας.
  • Στις 17.30 «Το βήμα της Βουλής». Θα μεταδοθεί η συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που προβλέπει τη δημιουργία Σώματος Επιθεωρητών στις φυλακές και την απαγόρευση της τηλεοπτικής μετάδοσης των δικών. Επιμέλεια - παρουσίαση Ζωή Κούλια.
  • Στις 19.00 «Auto Sprint Live». Θέμα ο προτελευταίος αγώνας ταχύτητας της περασμένης Κυριακής στην πίστα Μεγάρων. Καλεσμένοι οι: Βασίλης Κυρίτσης, Παναγιώτης Καμπύλης οδηγοί αγώνων, Βαγγέλης Αρβανιτάκης, Γιάννης Παπαπαναγιώτου και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαριμπαλίδης. Θα αναλύσουν με κάθε λεπτομέρεια τον αγώνα και όλοι μαζί θα ζήσουν το θρίλερ της συνεχιζόμενης ψηφοφορίας για την ανάδειξη του καλύτερου οδηγού της χρονιάς. Επιμέλεια - παρουσίαση Στράτος Φωτεινέλης και Κώστας Πατσουρέας.
  • Στις 22.00 η Λιάνα Κανέλλη μιλά με τον πυρηνικό φυσικό Νίκο Κατσαρό στους «Περίεργους Κόκκινους» για τα όπλα που παρασκευάζονται στα εργαστήρια και σκοτώνουν τους ανθρώπους στα θυσιαστήρια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ