Σάββατο 1 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΧΑΝΙΑ
Στην τελική ευθεία για τη μηχανοκίνητη πορεία

Πραγματοποιείται αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επιτυχία της μηχανοκίνητης αντιπολεμικής πορείας στα Χανιά, που οργανώνουν δεκάδες φορείς του νομού, αύριο Κυριακή 2 Μάρτη.

Με εξορμήσεις στις γειτονιές, στις συνοικίες και μέσα στην πόλη των Χανίων, οι φορείς καλούν το λαό των Χανίων και τη νεολαία να συμμετάσχει μαζικά στη συγκέντρωση, που θα γίνει στις 11 το πρωί, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στον πόλεμο και τις διευκολύνσεις που παρέχει η ελληνική κυβέρνηση στους Αμερικάνους με τη χρησιμοποίηση της βάσης της Σούδας για τον πόλεμο σε βάρος του λαού του Ιράκ.

Ο λαός της Κρήτης, δυναμική απάντηση στα πολεμοκάπηλα σχέδια των ιμπεριαλιστών ετοιμάζεται να δώσει και στις 16 Μάρτη, με παγκρήτιο αντιπολεμικό συλλαλητήριο και περικύκλωση της βάσης της Σούδας.

Φορείς από όλους τους νομούς της Κρήτης προετοιμάζουν ήδη αυτό το συλλαλητήριο με καλέσματα και ανακοινώσεις, για να φύγουν οι βάσεις του θανάτου από το νησί και να σταματήσει ο πόλεμος στο Ιράκ, αλλά και σε όσους ακόμα λαούς έχουν βάλει στο στόχαστρό τους οι ιμπεριαλιστές. Η συγκέντρωση για την περικύκλωση της βάσης στις 16 Μάρτη θα γίνει στις 11 το πρωί, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Στη βάση της Σούδας τώρα, οι Αμερικάνοι λαμβάνουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας, ενισχύοντας και με συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων «Πάτριοτ» τη βάση για την ακόμα μεγαλύτερη προστασία της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ