Τετάρτη 9 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Διάδρομοι πολέμου και τα πολιτικά αεροδρόμια!

Πολεμικό αεροσκάφος της Δανίας, τύπου «C-130», βρίσκεται από τη Δευτέρα το απόγευμα στο πολιτικό αεροδρόμιο Ηρακλείου της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολεμικό μεταγωγικό μεταφέρει βαρύ πολεμικό οπλισμό και προσγειώθηκε στο Ηράκλειο για ανεφοδιασμό, αφού τελικός προορισμός του είναι το Μπαχρέιν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το πολεμικό αεροσκάφος εξακολουθεί να βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Οι προσπάθειες των αρμοδίων να κρατηθεί μυστική η παρουσία του δανέζικου αεροσκάφους στο Ηράκλειο, ήταν τεράστιες, γεγονός που γεννά εύλογα ερωτηματικά για το πού προορίζεται ο πολεμικός εξοπλισμός που μεταφέρει και περί τίνος πρόκειται.

Αποδεικνύει πάντως περίτρανα για μια ακόμη φορά, ότι η ελληνική κυβέρνηση, όχι απλώς συμμετέχει στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο με τη βάση της Σούδας, αλλά και παρέχοντας κάθε είδους διευκολύνσεις στους ιμπεριαλιστές, παρέχοντας στεριά, θάλασσα και αέρα για την ιμπεριαλιστική επίθεση στο Ιράκ.

Η υποκρισία τους ξεπερνάει κάθε όριο, όταν από τη μία μεριά μαζεύουν δήθεν ανθρωπιστική βοήθεια για τους αμάχους και τα παιδιά του Ιράκ και από την άλλη μετατρέπουν τη χώρα μας, όλα τα αεροδρόμια, σε στρατιωτικό διάδρομο για τις βόμβες των Αμερικανοβρετανών ιμπεριαλιστών που στόχο έχουν το λαό και τα παιδιά του Ιράκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ