Τρίτη 6 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ποιο το κίνητρο;..

Ο μεν κ. Κύρτσος στο βιβλίο που ετοίμασε και το οποίο επιχειρείται να χρησιμοποιηθεί σαν το αντίβαρο του ΠΑΣΟΚ (αφού «και η ΝΔ έχει σχέσεις διαπλοκής με επιχειρηματίες», όπως πανηγυρίζουν (!) στελέχη του), αυτά που λέει, ότι η ΝΔ είναι το κόμμα του Βαρδινογιάννη, πότε τα έμαθε; Τώρα τα έμαθε;.. Προφανώς, η συγγραφική φιλαλήθεια του κ. Κύρτσου εκδηλώθηκε μόνο κατόπιν της αποπομπής του από τη διεύθυνση του «Ελεύθερου Τύπου»...

Ο δε Κουρής λέει πως «ό,τι ξέρω και ό,τι έχω θα τα βγάλω στη φόρα». Αλήθεια, αυτά που «έχει» και που «ξέρει» (σ.σ.: ανεξάρτητα από τη βασιμότητά τους) από πότε τα «έχει» και από πότε τα «ξέρει»; Τώρα τα έμαθε;.. Προφανώς, η μνήμη του άρχισε να λειτουργεί μόνο από τη στιγμή που τον παρακίνησαν τα επιχειρηματικά του συμφέροντα, λόγω της κόντρας του με τον Αθανασούλη... (σ.σ.: παρεμπιπτόντως, τώρα που μάθαμε ότι η ΝΔ είναι του Βαρδινογιάννη, δε μας λέει και ο Κουρής - που ξέρει - ποιανού είναι το ΠΑΣΟΚ;..).

Τα σημειώνουμε αυτά, όχι διότι περιμέναμε ποτέ ότι θα ήταν αγνά τα κίνητρα που ωθούν διάφορα άτομα που συναναστρέφονται με «διαπλεκόμενους» στο να προχωρούν σε «αποκαλύψεις» ώστε να σπάει πότε πότε το απόστημα. Δεδομένου, όμως, ότι τα κίνητρα έχουν τη δική τους αξία, καλό είναι να μην τα παραβλέπουμε, αφού ανάλογης ποιότητας με τα σημερινά κίνητρα της... «κάθαρσης» θα είναι και τα αυριανά κίνητρα (σ.σ.: όπως ήταν τα «χτεσινά» και «προχτεσινά») της... συγκάλυψης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ