Τρίτη 6 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απηύθυναν χαιρετισμό

Τις εργασίες χαιρέτισαν επίσης: Ο Σ. Βαλανάς, μέλος της ΠΓ της Κομμουνιστικής Ανανέωσης, ο οποίος σημείωσε πως «απέναντι στο δήθεν μονόδρομο της σημερινής καπιταλιστικής Ευρώπης που στηρίζουν τα αστικά κόμματα και οι συνοδοιπόροι τους, με διαφοροποιήσεις, υπάρχει διέξοδος. Είναι η Ευρώπη των λαών, της ειρήνης, του σοσιαλισμού. Μόνο σε μια τέτοια ευρώπη μπορεί να υπάρξει πραγματική Ενωση των λαών με εγγυημένη ελευθερία, δημοκρατία, δικαιώματα και σεβασμό στην εργασία που να την καθιστά Ευρώπη της ευημερίας για όλους».

Ο Σ. Ακριτίδης, μέλος της ΠΓ του ΔΗΚΚΙ, δήλωσε πως «η πλασματική και ωραιοποιημένη πανηγυρικού χαρακτήρα εικόνα, για τη διεύρυνση, που πέρασε από κάθε μέσο πληροφόρησης προς τους πολίτες, δεν πρέπει να μας δημιουργεί ευφορία. Αντιθέτως πρέπει να μας δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό και ανησυχία». Και επανέλαβε την κατηγορηματική αντίθεση του ΔΗΚΚΙ στις νεοφιλελεύθερες συμβάσεις του Μάαστριχτ και του Αμστερνταμ.

Ο Κ. Δρούτσας, πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών, σημείωσε πως «εμείς οι παλιοί φεντεραλιστές, σήμερα, συμπαρατασσόμαστε με εκείνους που αντιστρατεύονται την ΕΕ. Με αυτό το μόρφωμα που όπως διαμορφώθηκε παραποίησε τα όνειρά μας». Και κάλεσε σε μαζική συμμετοχή και στήριξη των κινητοποιήσεων που οργανώνει η κίνηση «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ