Τρίτη 6 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για την Αντιφασιστική Νίκη των λαών

Εκδήλωση της ΚΝΕ και του ΚΜΕ

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών (ΚΜΕ), με αφορμή τη Μέρα Νίκης των Λαών κατά του φασιστικού άξονα, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο πόλεμος, η εποχή μας, η πάλη των λαών». Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Παρασκευή 9 Μάη 2003 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία του διευθυντή του ΚΜΕ Παν. Γεωργιάδη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, προβολή της ταινίας «Αληθινός φασισμός» του Μιχαήλ Ρομ και έκθεση φωτογραφικού υλικού από τον Α` Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα.

Αλλες εκδηλώσεις

-- Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ) και η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ), διοργανώνουν εκδήλωση, αφιερωμένη στην 58η επέτειο του τερματισμού του Β Παγκόσμιου Πολέμου και της συντριβής του φασισμού, την Τρίτη, 13 Μάη, στις 7 μ.μ. στο Πεδίο του Αρεως (άγαλμα Αθηνάς).

-- Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών και η πάλη σήμερα για μια Ευρώπη της ειρήνης και του σοσιαλισμού», διοργανώνει στη Λάρισα η τοπική επιτροπή της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003». Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 9 Μάη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και εισηγητής θα είναι ο Κράτης Κυριαζής, στέλεχος της «Δράσης» και γραμματέας της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ