Τρίτη 6 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και η «ασπίδα»

Πάντως, πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει ...εντρυφήσει στο θέμα ο κ. υφυπουργός. Το 'χει σκεφθεί... Αναλύοντας, μάλιστα, γιατί είναι...«προσωπικό» ζήτημα, το ότι εγκατέστησε στο υπουργείο το σόι του, εξήγησε ότι η τοποθέτηση των συγγενών του στις θέσεις αυτές είναι επιβεβλημένη, ώστε να έχει «ασπίδα» ανθρώπους «της εμπιστοσύνης του».

Το κατά πόσον τα όσα καταμαρτυρούν οι παροικούντες το ...υπουργείο στον κύριο γαμπρό -Θεοφανίδης στο όνομα- αληθεύουν ή όχι, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πολύ δε περισσότερο να τα αποδείξουμε. Δεν μπορούμε, όμως, να μη σημειώσουμε την πρόκληση των κυβερνητικών στελεχών που αντιμετωπίζουν ως τσιφλίκι τους το Δημόσιο και τη Δημόσια Διοίκηση, στην οποία τόσα και τόσα χρεώνουν για να προωθούν την αντιλαϊκή πολιτική τους, τη στιγμή που οι ίδιοι με «ανθρώπους της εμπιστοσύνης τους», κάνουν τα πάντα για να δημιουργούνται διάφορα ευτράπελα, περίεργα έως και προκλητικά για να μην πούμε ύποπτα και τίποτα άλλο.

Πάντως, για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η «ανθρώπινη ασπίδα» που υποτίθεται ότι επέλεξε ο κ. Θεοδώρου για να τον προστατεύει, αν πιστέψουμε τα λεγόμενά του, τον «πούλησε», αφού -όπως είπε- η απομάκρυνση της αδελφής του και του συζύγου της τις τελευταίες μέρες από το υπουργείο, έγινε με δική τους πρωτοβουλία. Οπως εξήγησε ο ίδιος, είχαν ...παραμελήσει το δικηγορικό τους γραφείο, εξαιτίας των υποχρεώσεών τους στο υπουργείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ