Σάββατο 21 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Καλούμε όλους να βγουν στο δρόμο

από τη χτεσινή συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ. Από αριστερά: Πολύβιος Τσίρκας, Γιώργος Μαυρίκος, Γιώργος Μπουλούγαρης
από τη χτεσινή συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ. Από αριστερά: Πολύβιος Τσίρκας, Γιώργος Μαυρίκος, Γιώργος Μπουλούγαρης
Κάλεσμα σε όλο το λαό της πόλης της Θεσσαλονίκης «να βγει στο δρόμο, να διαδηλώσει, δίνοντας αποφασιστική απάντηση στην επιχείρηση τρομοκράτησής του από την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της» απηύθυνε χτες το πρωί η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ με συνέντευξη που έδωσε στη Θεσσαλονίκη.

Οπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίκος, «η επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες σ' όλη την έκταση της πόλης, δεν πρέπει να περάσει».

«Καταγγέλλουμε, τόνισε, την οργανωμένη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα στην πόλη. Με τις απαγορεύσεις και το σταμάτημα των συγκοινωνιών, τον εκβιασμό των εμπόρων να κλείσουν τα μαγαζιά τους».

«Ειδικά εδώ, συνέχισε, σ' αυτή την πόλη που η ανεργία τσακίζει, που η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης σπρώχνει όλο και περισσότερους στη φτώχεια, είναι επιβεβλημένο να βγουν όλοι στο δρόμο. Να ενωθούν με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της "Δράση 2003" και να διαδηλώσουν.

Αυτό είναι το κάλεσμά μας. Ολοι οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης στο δρόμο του αγώνα. Μαζικά, μαχητικά να κατέβουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους από τις συνοικίες της Θεσσαλονίκης, από κάθε γειτονιά στην πλατεία Αριστοτέλους, στην παραλιακή λεωφόρο.

Αυτός είναι ο αποφασιστικός, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποτραπούν τα σχέδια που θέλουν το λαό μας στο περιθώριο, που θέλουν το λαό φοβισμένο, στην άκρη. Αυτός είναι ο αποτελεσματικός τρόπος να περιφρουρήσουμε τις κινητοποιήσεις και τα δικαιώματά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ