Σάββατο 21 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
«ΔΡΑΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2003»
Ο λαός της Θεσσαλονίκης να δείξει τη δύναμή του

Κάλεσμα σ' όλους τους Θεσσαλονικιούς να δώσουν το αγωνιστικό παρόν με τις δυνάμεις της «Δράσης» και του ΠΑΜΕ, απευθύνει, με ανακοίνωσή της η κίνηση «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003». Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση σημειώνει:

«Ολοι οι εργαζόμενοι να δώσουν το αγωνιστικό τους "παρών" στις μεγάλες λαϊκές διαδηλώσεις στην πλατεία Αριστοτέλους και στην Παραλιακή Λεωφόρο, σήμερα, Σάββατο 21 Ιούνη, μαζί με την Κίνηση «Δράση Θεσσαλονίκη 2003» και με το ΠΑΜΕ, ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τους πολέμους, ενάντια της υποαπασχόλησης, της λιτότητας, της φτώχειας.

Αυτή είναι ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Αυτή η στάση αντιστοιχεί στις αγωνιστικές παραδόσεις του λαού μας.

  • Καταγγέλλουμε το καθεστώς της αστυνομοκρατίας, που επιβάλλει η κυβέρνηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • Καταγγέλλουμε το αναίτιο σταμάτημα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
  • Καταγγέλλουμε τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, φημών, ψιθύρων που αποσκοπούν στη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού του λαού και παρεμπόδισης της συμμετοχής τους στις κινητοποιήσεις.

Κανένας Θεσσαλονικιός, να μη μείνει στο σπίτι, να μην καθηλωθεί από το κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργούν η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί αστυνόμευσης του λαού. Η πιο αποτελεσματική απάντηση στο κλίμα εκφοβισμού και της τρομοκρατίας, η καλύτερη απάντηση για την περιφρούρηση των κινητοποιήσεων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, είναι η μαζική συμμετοχή στις λαϊκές διαδηλώσεις με την κίνηση "Δράση: Θεσσαλονίκη 2003" και το ΠΑΜΕ, με τις ταξικές αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης να δείξει τη δύναμή του. Κάθε γειτονιά, κάθε συνοικία να γίνει πηγή αγωνιστικής δράσης, που θα τροφοδοτεί με λαϊκές δυνάμεις τη μεγάλη λαϊκή διαδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους και την Παραλιακή Λεωφόρο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ