Παρασκευή 4 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η περιοδεία στο νομό Δράμας που πραγματοποιεί ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Σήμερα:

  • Στις 9 το πρωί θα συναντηθεί με τον νομάρχη Δράμας.
  • Στις 10 π.μ. θα συζητήσει με εκπροσώπους φορέων του Δήμου Σιταγρών στο Φωτολίβος.
  • Στις 12 μ., στο Εργατικό Κέντρο Δράμας, θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Σωματείου και τους απολυμένους της ΣΟΦΤΕΞ.

-- Περιοδεία σε εγκαταστάσεις του υπουργείου Δημόσιας Τάξης πραγματοποιεί το ΚΚΕ, στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης, σήμερα, Παρασκευή, 4 Ιούλη, με τους Αντώνη Σκυλλάκο και Γιάννη Νάκη:

  • Στις 9 π.μ. στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης
  • Στις 12 το μεσημέρι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Αλεξάνδρας).

-- Σήμερα, Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση και συζήτηση στην Κορμίστα Σερρών, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελο Τζέκη.

-- Η ΚΟ Ευγένειας - Χαραυγής καλεί σε συνεστίαση στην Πλατεία Πόντου (Σωκράτους και Κ. Παλαιολόγου - Χαραυγή) αύριο, Σάββατο, 5 Ιούλη, στις 8.00 το βράδυ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά.

-- Την Κυριακή, στις 9μ.μ., πραγματοποιείται συγκέντρωση στη Σφενδάμη Πιερίας, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Χουρμουζιάδη.

Στη Θεσσαλία

-- Συγκέντρωση - συζήτηση πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή, στις 9.00 το βράδυ, στο Ασημοχώρι Καρδίτσας, με ομιλητή τον Κ. Θεοδωρίδη, μέλος του Ν.Γ. Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση - συζήτηση πραγματοποιείται αύριο, Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ στην Κρανιά Καρδίτσας με ομιλητή τον Β. Ξυδιά, μέλος της Ν.Ε. Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση - συζήτηση πραγματοποιείται το Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ, στη Σαρακίνα Τρικάλων, με ομιλητή τον Ν. Λάζο, μέλος της Ν.Ε. Τρικάλων.

-- Συγκέντρωση - συζήτηση πραγματοποιείται την Κυριακή το βράδυ στις 9.30 το βράδυ στην Πασχαλίτσα Καρδίτσας, με ομιλητή τον Κ. Θοδωρίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ