Πέμπτη 31 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Πολύμορφη καλοκαιρινή δραστηριότητα

Σε πόλεις και γειτονιές συνεχίζει το ταξίδι του το 29ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» που θα κορυφωθεί με το κεντρικό τετραήμερο στις 18 - 21 Σεπτέμβρη στο γνωστό χώρο της Πανεπιστημιούπολης. Στο μεταξύ, σε λίγες μέρες στην παραλία Χαραμίδα Λουτρών στη Μυτιλήνη ζωντανεύει για τρίτη συνεχή χρονιά το κάμπινγκ της ΚΝΕ. Από τις 3 μέχρι τις 17 Αυγούστου οι νέοι που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις διακοπές τους θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές ξενοιασιάς συνδυασμένες με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Η τιμή της συμμετοχής είναι 60 ευρώ (μεταφορά και διαμονή στο κάμπινγκ) ενώ για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις οργανώσεις της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σήμερα, στις 8 το βράδυ, στους Νέους Επιβάτες, εκδήλωση αλληλεγγύης στη σοσιαλιστική Κούβα.

Αύριο Παρασκευή, στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, στις 9 μ.μ., στην πλατεία, εκδήλωση με θέμα «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα και έκθεση βιβλίου.

Επίσης, αύριο και το Σάββατο 2 Αυγούστου, πραγματοποιείται διήμερο εκδηλώσεων στη Λευκάδα, με πλούσιο πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν στο πάρκο παραλίας, είναι αφιερωμένη στην Κουβανική Επανάσταση και η δεύτερη στο «εργασιακό μέλλον που ετοιμάζουν για τη νεολαία και η δική μας πρόταση».

Το Σάββατο 2 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. στο Καναλάκι Πρέβεζας, στην πλατεία, με θέμα «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα και έκθεση βιβλίου. Την ίδια μέρα, στους Φούρνους Ικαρίας, στην κεντρική πλατεία, με θέμα την ακρίβεια και την ανεργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ