Σάββατο 1 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Την Τετάρτη, 5 Απρίλη, η συγκέντρωση της Αθήνας

Στις 8 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

«Ελα μαζί μας». Οι τρεις αυτές λέξεις δεσπόζουν στο κάλεσμα για τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, την Τετάρτη 5 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ενώ θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Καζάκος, Αλέκα Ζορμπαλά, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Ρούσσης.

«Ελα να στείλουμε δυνατό, αγωνιστικό και ανυπότακτο μήνυμα σε όλη την Ελλάδα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση - κάλεσμα που κυκλοφορείται από χτες σε όλο το Λεκανοπέδιο από τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που εξορμούν μαζικά σε χώρους δουλιάς, σε νεολαιίστικα στέκια, σε σχολεία, παντού όπου κινείται, ψυχαγωγείται, ζει ο κάτοικος της Αττικής.

«Με ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε» σημειώνεται και συνεχίζει: «Να εμποδίσουμε το νέο κύμα των αντιλαϊκών μέτρων της μετά ΟΝΕ εποχής.

Να αντιμετωπίσουμε τις ιμπεριαλιστικές επιβουλές σε βάρος των λαών και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

Να κτίσουμε το λαϊκό μέτωπο. Την κοινωνική και πολιτική συμμαχία που θα συνενώσει και θα οργανώσει τη λαϊκή αντεπίθεση. Θα δώσει φτερά και προοπτική στους καθημερινούς αγώνες.

Ν' ανοίξουμε το δρόμο σε μια νέα λαϊκή εξουσία, όπου κυρίαρχος θα είναι ο λαός και ότι το μονοπωλιακό κεφάλαιο».

«Ψήφισε ΚΚΕ. Να ηττηθεί η μοιρολατρία και η υποταγή. Να δυναμώσει το αντίπαλο δέος» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής έχουν οριστεί ως χώροι προσυγκεντρώσεων οι παρακάτω: Πλατεία Αμερικής, πλατεία Βάθης, Ομόνοια, Χαυτεία, Κάνιγγος, Παναθήναια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ