Σάββατο 1 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Μαύρο στις υποσχέσεις

Ο λαός των Ανω Λιοσίων θα καταδικάσει με την ψήφο του αυτούς που τον γέμισαν υποσχέσεις και μεγαλοκατασκευαστές μετά τους σεισμούς να εκμεταλλευτούν την ανάγκη τους και θα ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ. Αυτό το μήνυμα έστειλαν προχτές το βράδυ μέλη και φίλοι του Κόμματος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής Δήμος Κουμπούρης, ενώ στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο επίσης υποψήφιος στην περιοχή Στέλιος Μπιρμπάκος και ο Γιάννης Βασιλείου από την Κομμουνιστική Ανανέωση, υποψήφιος με το Κόμμα στη Β΄ Αθήνας.

«Εστειλαν τους σεισμόπληκτους στις ορέξεις των μεγαλοκατασκευαστών και των τραπεζών. Εφτά μήνες μετά δεν έχει δοθεί ούτε ένα δάνειο. Εδωσαν στον προϋπολογισμό κάποια εκατομμύρια για 13 σεισμόπληκτους δήμους», επισήμανε ο Στέλιος Μπιρμπάκος και κάλεσε τους συγκεντρωμένους να καταδικάσουν το δικομματισμό και τα δεκανίκια του, δίνοντας ψήφο στο ΚΚΕ. «Τίποτα δεν είναι τελειωμένο, από εμάς τους ίδιους εξαρτάται αν θα σταματήσουμε τη σημερινή αντιλαϊκή πολιτική», σημείωσε.

Ο Γιάννης Βασιλείου, στο χαιρετισμό του, σημείωσε ότι «το λαϊκό μέτωπο οι κομμουνιστές δεν το βλέπουν κλειστό, γιατί τα προβλήματα είναι κοινά. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, όμως, τα θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια» και τόνισε ότι «η ψήφος στο ΚΚΕ θα δυναμώσει τους αγώνες του λαού μετά τις εκλογές».

Στην κεντρική ομιλία, ο Δήμος Κουμπούρης επισήμανε ότι ο κόσμος και ειδικά στα Ανω Λιόσια, πρέπει να έχουν κριτήριο ψήφου όσα έχουν τάξει στους σεισμοπαθείς. «Τα επιδόματα ενοικίου και τα δάνεια δεν έχουν δοθεί ακόμα και το μόνο που κάνουν είναι φιέστες», σημείωσε. «Υπάρχει μια σκηνοθετημένη αντιπαράθεση, συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής, από τα δύο μεγάλα κόμματα για να αποπροσανατολίσουν το λαό από τα προβλήματα που δημιουργούν με την πολιτική τους. Για το λαό δεν έχει σημασία ποιος θα γίνει κυβέρνηση, αλλά το πόσο αδύνατη θα βγει μετά τις εκλογές, ώστε να παλέψει το λαϊκό κίνημα από καλύτερες θέσεις τα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν». Αναφερόμενος στα δύο μικρότερα κόμματα σημείωσε ότι ο λαός πρέπει να τα κρίνει από την πολιτική τους και όχι από το μέγεθός τους.

«Η μοναδική απάντηση στα σχέδια που ετοιμάζουν είναι η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, για να ενισχυθεί, παράλληλα, το αντίπαλο δέος, για μια πραγματική αντιπολίτευση και ανάπτυξης ενός λαϊκού μετώπου, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κυβέρνηση λαϊκής εξουσίας», επισήμανε ο Δήμος Κουμπούρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ