Σάββατο 1 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάλεσμα στήριξης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ

Από την περιοχή των Αμπελοκήπων

Κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές υπογράφουν πρώην μέλη και στελέχη του ΚΚΕ από την περιοχή των Αμπελοκήπων, που κατά το παρελθόν, όπως τονίζουν, «είχαμε απομακρυνθεί από την οργανωμένη δράση για διάφορους λόγους».

Στο κάλεσμα τονίζεται: «Καλούμε όλο το λαό και ιδιαίτερα τους φίλους και γνωστούς κατοίκους και εργαζόμενους στην περιοχή των Αμπελοκήπων να στηρίξουν και να ψηφίσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ».

«Η ψήφος στο ΚΚΕ - υπογραμμίζουν - στο κόμμα που πρωτοστάτησε και πρωτοστατεί στη λαϊκή συμπαράταξη και αντίσταση ενάντια στα αντιλαϊκά και αντεργατικά σχέδια της "Νέας Τάξης" της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΝΑΤΟ, ανοίγει το δρόμο για τη συγκρότηση του αντίπαλου δέους στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό με μαζικούς, λαϊκούς ταξικούς αγώνες».

Επιπλέον, προσφέρουν συμβολικά το ποσό των 10.000 δραχμών για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

Το κείμενο υπογράφουν οι: Αρνόκουρος Χρήστος, Βαλτσιάνης Χρήστος, Διονυσάτος Βλάσσης, Ζολώτα Μαρία, Κατσικογιάννη Αννα, Λεβέντης Ανδρέας, Λεβέντη Δέσποινα, Ντέμου Γιαννούλα, Στρατηγόπουλος Μαρίνος, Τσουκαλά Βάσω, Τσουκαλάς Τάσος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ