Σάββατο 17 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... τερατώδη

Γρηγοριάδης Κώστας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ σε μια απόσταση που τους κάνει να αισθάνονται καλά. Ο ένας στην Κρήτη, ο άλλος στη Θράκη. Για το «δικέφαλο τέρας» που λέγεται ΠΑΣΟΚ μιλάμε και τις ...κεφαλές του, τους Παπανδρέου - Σημίτη.

Βέβαια, το όλο σκηνικό μοιάζει ...σα να μας κύκλωσαν, οπότε ουδείς μπορεί να νιώθει ασφαλής. Οπως καταλαβαίνετε πάντως, οι «ακριτικές περιοχές» θα έχουν την τιμητική τους και ξαφνικά θα μεταφερθούν (στις ομιλίες των δυο πολιτικάντηδων) στην «καρδιά της Ελλάδας».

Φυσικά, οι παραγωγοί της Θράκης που έμεναν απλήρωτοι από τις καιρικές καταστροφές και πιέζονταν από τράπεζες και μεσάζοντες, καθώς και οι νησιώτες που τους έκοψαν τις ακτοπλοϊκές γραμμές ως παραχώρηση στους εφοπλιστές, πρέπει να ξεχαστούν, αφού ...«το ΠΑΣΟΚ αλλάζει».

ΤΟ ΠΑΣΟΚ δεν ήταν πριν από μερικούς μήνες, που έλεγε ότι δεν το ενδιαφέρουν τα γκάλοπ και πως δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις εκλογές; Πώς έγινε και ξαφνικά όλες οι τοποθετήσεις των στελεχών του αρχίζουν και τελειώνουν με αυτά;

Μήπως - λέμε μήπως - επειδή τα τελευταία γκάλοπ τους βολεύουν; Μήπως γιατί στην επικοινωνιακή αντιπαράθεση (αφού μόνο τέτοια υπάρχει) μπήκαν πλέον για τα καλά όλες οι δυνάμεις της «διαπλοκής» και οι «γνωστοί» και «φίλοι» (από ΜΜΕ μέχρι εταιρίες δημοσκοπήσεων) είναι στην «πρώτη γραμμή»;

ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ δηλώνουν οι κυβερνώντες, διά στόματος Χρήστου Πρωτόπαππα, γιατί τώρα, λέει, τους ασκείται κριτική για την πληθώρα νομοσχεδίων που κατέθεσαν στη Βουλή, ενώ πιο πριν τους κατηγορούσαν για «φτωχό» νομοθετικό έργο...

Αν κρίνουμε με βάση τι συμφέρει τον κόσμο, τότε μακάρι να μην είχαν καταθέσει ποτέ τους κανένα νομοσχέδιο, αφού από άποψη περιεχομένου ήταν το ένα χειρότερο από το άλλο, όσα κατέθεσαν.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Ομως, από την άλλη, τέτοια σπουδή, να ολοκληρώσουν, 49 μέρες πριν από τις εκλογές, το έργο τους, μόνο ...καχύποπτο μπορεί να κάνει κάποιον. Αλλωστε, δε μας έχουν συνηθίσει σε τίμιες συμπεριφορές, και, μάλιστα, προεκλογικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ