Σάββατο 17 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΔΗΚΚΙ

«Η αλλαγή της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ δε συνοδεύεται από αλλαγή πολιτικής προς προοδευτική και φιλολαϊκή κατεύθυνση». Αυτό ανέφερε χτες ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας, στην εισήγησή του προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνεδρίασής της.

«Το ΔΗΚΚΙ, μπροστά σ' αυτές τις εξελίξεις», ανέφερε ο Δ. Τσοβόλας, «αλλά και στην τεχνητή πόλωση που προωθείται από τις διαπλεκόμενες οικονομικές, εκδοτικές και πολιτικές δυνάμεις, με ψηλά το κεφάλι, συνεχίζει αταλάντευτα τον καθαρό, δημοκρατικό και προοδευτικό πολιτικό αγώνα, μακριά από λογικές καρέκλας, που συμβάλλουν στον περαιτέρω εκφυλισμό του πολιτικού και κομματικού συστήματος στη χώρα μας».

Ο Δ. Τσοβόλας εισηγήθηκε, στις 25 Γενάρη να συγκληθεί Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΔΗΚΚΙ, προκειμένου, όπως είπε, «να οριστικοποιήσει τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων σε όλους τους νομούς της χώρας, καθώς και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας». Το ΔΗΚΚΙ, κατέληξε ο ίδιος, είναι πανέτοιμο να δώσει αυτήν την ωραία μάχη της συνείδησης και του καθήκοντος, ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά, ενάντια στην παρακμή, ενάντια στο νεοφιλελεύθερο δικομματικό σύστημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ