Σάββατο 17 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Οι νέοι σπουδαστές αναγνωρίζουν τη δράση του ΚΚΕ

Περιοδεία της ΚΟ Πειραιά στο ΙΕΚ της Νίκαιας

Τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουν όλοι οι νέοι, αλλά και την αγωνία για το ίδιο τους το μέλλον εξέφρασαν χτες το απόγευμα οι μαθητές του ΙΕΚ Νίκαιας στα μέλη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παν. Γιαννακόπουλο, μέλος του Γραφείου Πόλης της ΚΟΠ, στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησαν στο ΙΕΚ.

Η καθημερινή ακρίβεια που εντείνεται και την οποία οι οικογένειές τους δοκιμάζουν και με τα δίδακτρα που πρέπει να πληρώσουν για τη μόρφωσή τους, η ανεργία που ξέρουν πως θα βρουν μπροστά τους όταν θα ψάξουν για δουλιά, οι συνθήκες εργασίας που θα αντιμετωπίσουν, αλλά και η γενικότερη κατάσταση όπως οι πόλεμοι στον πλανήτη, τα ναρκωτικά, η υποκουλτούρα, ήταν μερικά μόνο από τα ζητήματα που έθεσαν οι μαθητές. Δεν παρέλειψαν επίσης κατά τη συζήτηση με την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ να αναγνωρίσουν τους αγώνες που έχει δώσει το Κόμμα για την αντιμετώπιση αυτών και άλλων προβλημάτων και τη στήριξή του στους αγώνες του λαού και κυρίως του μαθητικού κινήματος.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ επισήμαναν στους μαθητές ότι υπεύθυνοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι η πολιτική που στηρίζουν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ και τους κάλεσαν με την ψήφο τους να τους αποδυναμώσουν ενισχύοντας παράλληλα το ΚΚΕ, προκειμένου πιο δυναμικά να διεκδικήσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ