Σάββατο 8 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περί κράτους

Εχουν πλάκα... Για τους κυβερνώντες μιλάμε, αλλά και για τα στελέχη της ΝΔ, που δε χάνουν την ευκαιρία, να τα βάζουν με το κράτος, τις ατέλειωτες και μεγάλες αδυναμίες και προβλήματά του και να υπόσχονται αλλαγές επί αλλαγών και μεταρρυθμίσεις.

Μα, κύριοι, εσείς δεν έχετε οικοδομήσει αυτό το κράτος, δυόμισι δεκαετίες τώρα, για να πάρουμε τα πράγματα, έστω, από τη μεταπολίτευση και μετά; Αποτέλεσμα των δικών σας πολιτικών δεν είναι η σημερινή του κατάσταση; Για ποιο κοινωνικό χαρακτήρα και περιεχόμενο του κράτους μιλάτε, όταν οι αντιλαϊκές πολιτικές σας, το θέλουν υπηρέτη των συμφερόντων της ολιγαρχίας. Για ποια αξιοκρατία, υπευθυνότητα, κλπ. κλπ., μιλάτε, όταν οι ψηφοθηρικές και ρουσφετολογικές «ανάγκες» σας προϋποθέτουν τη χειραγώγηση των δημοσίων υπαλλήλων και τη μετατροπή τους σε άβουλα όντα και άκριτους εκτελεστές των όποιων εντολών.

Αφήστε, λοιπόν, τα... σάπια, που λέει ο λαός μας. Και, μη ρίχνετε τις ευθύνες στους δημοσίους υπαλλήλους. Η ρίζα του κακού δε βρίσκεται στην τελευταία τρύπα της φλογέρας. Απ' το κεφάλι βρομάει το ψάρι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ