Σάββατο 8 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πενία τέχνας κατεργάζεται...

«Φύκια για μεταξωτές κορδέλες» πουλά στους αγρότες της Λάρισας ο Φώτης Χατζημιχάλης, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό. «Περιχαρής» ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η καταβολή της επιστροφής του ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το πετρέλαιο στους αγρότες της Λάρισας, του Τυρνάβου και της Αγιάς, λες και είναι κυβερνητικό δώρο.

Οι αγρότες, βέβαια, ξέρουν ότι κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, καταβάλλονται τα χρήματα από την επιστροφή του ΦΠΑ και δεν πρόκειται για κάτι καινούριο, όπως προσπάθησε να το παρουσιάσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζουν, επίσης, ότι η επιστροφή του ΦΠΑ, που είναι δικά τους χρήματα, όπως και η αύξηση του συντελεστή επιστροφής, αποτελούν «καρπούς» του μακροχρόνιου αγώνα που δίνουν για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ, η οποία δημιουργεί, οξύνει και πολλαπλασιάζει τα προβλήματά τους.

Ας σταματήσουν, λοιπόν, οι υποψήφιοι μνηστήρες της εξουσίας να χρησιμοποιούν στον προεκλογικό αγώνα τους ακόμα και τις κατακτήσεις των αγωνιστών της αγροτιάς για να υφαρπάσουν την ψήφο της, γιατί «έχουν γνώσιν οι φύλακες»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ