Παρασκευή 2 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα τηλεφωνικά...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΑΝΤΩΣ, υπάρχει ένας κερδισμένος στην υπόθεση του Κυπριακού. Κι αυτός είναι ο ...ΟΤΕ των Ηνωμένων Πολιτειών. Με τόσα τηλέφωνα που έχει κάνει ο Τζορτζ Μπους στον Κώστα Καραμανλή, τον έκανε πλούσιο.

Το χτεσινό ήταν μάλιστα και μεγάλο σε διάρκεια, αφού μιλούσαν, όπως μαθεύτηκε, γύρω στο μισάωρο κι ο Αμερικανός Πρόεδρος τόνισε ότι ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για την επιτυχή έκβαση του «σχεδίου Ανάν».

Κάπου αναφέρθηκε και το θέμα του «αντιτρομοκρατικού αγώνα», οπότε έμπλεξε το πράγμα. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως όταν κατέβηκαν τα ακουστικά ήταν μεγαλύτερος ο προβληματισμός στην ...«εδώ πλευρά» του Ατλαντικού.

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ, πάντως, στην όλη υπόθεση είναι αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (κυρίως), αλλά και της ΝΔ που έχουν μείνει στην ...προηγούμενη φάση της υπόθεσης και μας προκύπτουν με ύφος νηφάλιο να δηλώνουν πως «όλα είναι υπό έλεγχο».

Ούτε λίγο - ούτε πολύ, μας λένε ότι είχαν προβλέψει τις εξελίξεις και δεν κατανοούν όσους εκφράζουν ανησυχίες για την έκβαση της υπόθεσης και τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών στην ευρύτερη περιοχή.

Αραγε, θεωρούν ότι τόσο εύκολα ξεχνιούνται οι δηλώσεις, που γίνονταν πριν από μερικούς μήνες, περί ελληνικών επιδιώξεων, που παίρνουν σάρκα και οστά στο διεθνές περιβάλλον;


Γρηγοριάδης Κώστας

Και, τέλος πάντων, αν ήξεραν ή διέβλεπαν τα όσα τελικά έγιναν, γιατί πήγαιναν στη βροχή χωρίς ομπρέλα; Κι ακόμη, γιατί τα μασάνε, ακόμη και τώρα και δεν παίρνουν καθαρή θέση;

ΩΡΑΙΑ τα έχουν φτιάξει με τις συντάξεις. Ενσωματώνονται οι αυξήσεις του 2004 και το ερώτημα που προκύπτει προς διερεύνηση είναι πόσο ...μειώθηκαν, τελικά, τα ποσά που θα εισπράξουν οι συνταξιούχοι (λόγω ΕΚΑΣ).

Οσον αφορά στα ίδια τα ποσά, καλύτερα είναι να μην το συζητάμε το θέμα. Ολες οι αναφορές νυν και πρώην κυβερνώντων περί «κοινωνικής ευαισθησίας» πραγματικά «εξατμίζονται» μπροστά στα 300 και 400 ευρώ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ