Παρασκευή 2 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Σήμερα η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου

Ξεκινά σήμερα, στις 2 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ιντερκοντινένταλ», η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα συνεχιστεί και αύριο.

Στη συνεδρίαση, θα γίνει διάλογος για τα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος, θα προκηρυχτεί το Συνέδριο του Νοέμβρη και θα συζητηθεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ, ενόψει των ευρωεκλογών.

Στο Εθνικό Συμβούλιο συμμετέχουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ. Στην αυριανή συνεδρίαση, ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει και τις «αλλαγές», στις οποίες θέλει να προχωρήσει στο εσωτερικό του κόμματος.

Το Σάββατο το μεσημέρι θα συνέλθει η ΚΕ, που θα ψηφίσει για την προκήρυξη του Συνεδρίου και στη συνέχεια θα συγκροτηθεί η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), η οποία θα φέρει τον τίτλο Εθνικό Συμβούλιο Ανασυγκρότησης και σ' αυτό θα συμμετάσχουν τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και οι 150 προσωπικότητες που εδώ και καιρό έχει εξαγγείλει ο Γ. Παπανδρέου.

Επίσης θα συγκροτηθεί και μια Εκτελεστική Γραμματεία, στην οποία θα μετέχουν η Α. Διαμαντοπούλου, ο Δ. Ρέππας, ο Χ. Καστανίδης, ο Ευάγ. Βενιζέλος, ο Κ. Σκανδαλίδης, ο Μ. Χρυσοχοΐδης και ο Φ. Πετσάλνικος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ