Παρασκευή 23 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... προστατευτικά

Γρηγοριάδης Κώστας

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ, πάντως, που δε ζήτησαν οι Αμερικανο-Βρετανοί να έχουν και έναν ...επίτροπο σε κάθε κάλπη που θα στηθεί για τα δημοψηφίσματα στην Κύπρο. Εναν αρμόδιο για να πείθει τους ψηφοφόρους να τηρήσουν «υπεύθυνη στάση» απέναντι στο σχέδιο, που - όπως λένε- υποστηρίζει η διεθνής κοινότητα.

Από την άλλη, καλύτερα να μην τους δίνουμε ιδέες, γιατί υπολείπονται ακόμη αρκετές ώρες μέχρι την έναρξη της διαδικασίας, οπότε και μπορεί να αναπτύξουν κάποια σχετική πρωτοβουλία...

Σας βεβαιώνουμε, πάντως, ότι οι «μεγάλες» δυνάμεις που στηρίζουν το «ναι», καθώς και εκείνοι που έχουν ξεκάθαρα συνταχθεί μαζί τους δεν πρόκειται να ...σιγήσουν, επειδή έτσι προβλέπεται από τους κανόνες της ψηφοφορίας. Μέχρι την τελευταία στιγμή, θα προσπαθούν.

TO ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ και σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Το ΠΑΣΟΚ δε θα επιδιώξει τη ρεβάνς» στις ευρωεκλογές! Δηλαδή - έτσι για να καταλάβουμε - αν επιδίωκε τη ρεβάνς, τι θα έκανε ακριβώς; Θα 'παιρνε τις ευρωεκλογές, ας πούμε με ...70%;

Την κυβέρνηση την εγκατέλειψαν, αλλά το καλάμι δε λένε να το αφήσουν ...με τίποτε. Και δε χρειάζεται να ακούσει κανείς τις μεγαλεπήβολες ανακοινώσεις τους για να το καταλάβει. Μόνο το ύφος των στελεχών τους που εμφανίζονται στις τηλεοράσεις να δεις ...αρκεί.


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΜΟΛΙΣ ...37% το «καπέλο» στα Ολυμπιακά έργα, σύμφωνα με όσα δήλωσε χτες στη Βουλή ο Γιώργος Σουφλιάς. Και λέμε μόλις, γιατί έχουμε το ...προαίσθημα ότι ο αριθμός θα αυξηθεί κατά πολύ.

Αλλωστε, ουδέποτε προϋπολογισμός κατασκευών - όπου εμπλέκονται όλοι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «διαπλεκόμενοι» - έμεινε σταθερός. Πόσο μάλλον, όταν εδώ μπλέκονται και οι «διαπλεκόμενοι» του εξωτερικού.

Και πέρα απ' αυτά, πάρτε υπόψη σας ότι οι παραπάνω υπερβάσεις αφορούν το υπουργείο του κ. Σουφλιά. Το συνολικό κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων και οι συνολικές υπερβάσεις είναι ...άλλο πράγμα..!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ