Παρασκευή 23 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΥΠΡΟΣ - ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Το Κυπριακό, οι ευρωεκλογές, καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν στους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα της πόλης βρίσκονται στο επίκεντρο της δραστηριότητας, που αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ. Μεταξύ αυτών:

Σήμερα Παρασκευή:

- Στις 9 π.μ., στα σχολεία του Γαλατσίου, θα περιοδεύσει η Βάνα Λυγερού, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

- Περιοδεία στα μηχανουργεία στη Θηβών και στο εργοστάσιο ΝΤΟΜΟΥΣ, στις 9 π.μ., με την Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία στον Αϊ - Γιώργη Νίκαιας, στις 6 μ.μ., με τον Γιάννη Πατσιλινάκο, βουλευτή του ΚΚΕ.

- Σε συγκέντρωση στο εργοτάξιο Νέας Ευκαρπίας, θα μιλήσει στις 7 π.μ. ο Σάββας Τσακμακίδης, στέλεχος της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- Στις 11 π.μ., στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή της Μαρτίου, θα περιοδεύσει ο Σάκης Βαδαλής, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο:

- Συγκέντρωση της ΚΟ Πειραϊκής Χερσονήσου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Α` Δημοτικού Διαμερίσματος (Σερφιώτου & Ηρακλειδών), με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη.

- Στις 7 μ.μ. περιοδεία σε Ξυλούπολη και Λαχανά θα πραγματοποιήσει ο Χάρης Κουτσουράς, μέλος του Γραφείου της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή:

- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο Μελισσοχώρι θα πραγματοποιήσει η Στέλλα Καλινικίδου, μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση της ΚΟ Σαλαμίνας, στις 10.30 π.μ., στο ξενοδοχείο «ΓΑΒΡΙΗΛ» στο Αιάντειο, με ομιλητή τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Αχτιδική Επιτροπή 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «ΦΙΛΙΠ» (Θάσου 11), για την αναγκαιότητα συσπείρωσης των εκπαιδευτικών στις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ.

Την Τετάρτη, 28/4:

- Στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ερυθραίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το Κυπριακό, με ομιλητή τον Ηλία Λέγγερη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές (που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο «Ριζοσπάστη») θα συζητήσουν μέλη και φίλοι του κόμματος, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης με τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Επίσης η Διακήρυξη των ευρωεκλογών θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης, που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, στις 8 μ.μ., με τον Στέλιο Λάμπρου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ