Παρασκευή 23 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗΣ
Εκδηλώσεις της Παναθηναϊκής Επιτροπής Ειρήνης

Η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ), στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ΕΕΔΥΕ για την Ολυμπιάδα Ειρήνης αναπτύσσει σειρά εκδηλώσεων. Στόχος, η ανάδειξη των στόχων της Ολυμπιάδας Ειρήνης, η συσπείρωση δυνάμεων στο αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα και το κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή του λαού της Αθήνας στην κορύφωση της Ολυμπιάδας Ειρήνης, τη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης και τη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στην Αθήνα την Κυριακή 9 Μάη - μέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου, Κυριακή 25 Απρίλη, σε συνεργασία με τον αθλητικό όμιλο "ΚΟΡΩΝΙΔΑ" διοργανώνουν στις 7 μ.μ. αγώνα δρόμου από το παλιό τέρμα (άγαλμα Εθνικής Αντίστασης) μέχρι το στάδιο Βεΐκου. Θα ακολουθήσει φιλικό τουρνουά. Το πρόγραμμα θα κλείσει με μουσική, παραδοσιακούς χορούς και βράβευση των παιδιών που θα πάρουν μέρος.
  • Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης, Κυριακή 25 Απρίλη, 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης, με θέμα ΕΙΡΗΝΗ στη ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και ομιλητή τον Αντώνη Αντανασιώτη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.
  • Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Δημητρίου, Τετάρτη 28 Απρίλη, 7.30 μ.μ. στο χώρο του θεάτρου Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου, με θέμα «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ και ομιλητή τον Δημήτρη Καλτσώνη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.
  • Επιτροπή Ειρήνης εργαζομένων σε Υπηρεσίες - Εμπόριο, Τετάρτη 28 Απρίλη, 7 μ.μ. στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Λογιστών (Κάνιγγος 27 5ος όροφος), με θέμα ΝΑΤΟ - ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΥΠΡΙΑΚΟ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ομιλητή τον Αγγελο Βρεττό, μέλος της Γραμματείας της ΠΕΔΥΕ.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου, Κυριακή 2 Μάη διοργανώνει θεατρική αντιπολεμική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στις 7.30 μ.μ. από το θεατρικό τμήμα της.
Συνεστίαση της ΠΕΔΥΕ

Η ΠΕΔΥΕ μέσα στα πλαίσια των πολύμορφων δραστηριοτήτων της για την Ολυμπιάδα Ειρήνης, διοργανώνει συνεστίαση την Παρασκευή, 30 Απρίλη, στην αίθουσα του GREEN PARK στην οδό Μαυρομματαίων 22 (Πεδίον Αρεως). Στο πρόγραμμα περιέχονται φαγητό - ποτό (κρασί - αναψυκτικά). Τον τόνο, μαζί με τη ζωντάνια και το κέφι των συμμετεχόντων, θα δώσει ένα μουσικό τρίο με μουσική και τραγούδια. Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά στα γραφεία της ΠΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 56, τηλέφωνο 2103827303, το πρωί 9-2 και 6-8 το απόγευμα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ