Παρασκευή 14 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: «Παλάτι στην άμμο αποδείχτηκε η "ισχυρή" οικονομία των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αφού με το πρώτο κούνημα του φακέλου της δημοσιονομικής απογραφής που παρουσίασε χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, σκόρπισε στους πέντε ανέμους» (Το ρεπορτάζ στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ» του Μήτση).

ΠΗΓΕ ΜΕ... ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: «Να καταθέσει νέο προϋπολογισμό, αν επιμένει ότι υπάρχουν πλασματικά στοιχεία για την οικονομία, κάλεσε την κυβέρνηση στη δευτερολογία του ο κ. Παπανδρέου, επικαλούμενος το ανάλογο της νέας ισπανικής κυβέρνησης» (Το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

Ο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: «"Θα σας απογοητεύσουμε" είπε ο κ. Κ. Καραμανλής απαντώντας στη δευτερολογία του στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι η απογραφή θα αποτελέσει "άλλοθι" για να μην εφαρμοστούν οι κυβερνητικές υποσχέσεις» (Το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

ΠΑΡΑΠΟΝΑ: «Οι Ισραηλινοί έχουν ένα παράπονο από τους πιστούς τους συμμάχους. Γιατί δε μας είπατε ότι κακοποίηση των κρατουμένων επιτρέπεται; Επρεπε λοιπόν να το μάθουμε τελευταίο; Πώς θα αναπληρώσουμε τώρα τον χαμένο χρόνο;» (Του Μιχ. Μητσού από τα «ΝΕΑ»).

ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ»: «Οι Αγγλοαμερικανοί κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους έναντι της ελληνοκυπριακής πλευράς λόγω του "όχι" στο δημοψήφισμα και με διάφορους τρόπους προσπαθούν να αναβαθμίσουν το ψευδοκράτος και τους εκπροσώπους του. Στο πλαίσιο αυτό ο Αμερικανός πρέσβης Μάικλ Κλόσον συναντήθηκε χθες με τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στο λεγόμενο πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ το ίδιο έκανε προχθές και ο Βρετανός ύπατος αρμοστής Λιν Πάρκερ» (Το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ: «Περισσότερους μισθούς από κάθε άλλον Ευρωπαίο πρέπει να ξοδέψει ο Ελληνας εργαζόμενος για να αποκτήσει ένα καλάθι με τα βασικά τρόφιμα και είδη νοικοκυριού» (Το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ