Παρασκευή 14 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ δράσης - αγώνα - νίκης

Κείμενο πλατιάς στήριξης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές της 13ης Ιούνη

Στη μάχη των ευρωεκλογών πρέπει να φανεί ότι υπάρχει καταδίκη αυτής της πολιτικής, αλλά και της ιδεολογίας, της αντίληψης του μονόδρομου, τόνισε χτες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, όπου παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο του Κόμματος, ενόψει των εκλογών της 13ης Ιούνη.

Τα λαϊκά στρώματα καλούνται, για άλλη μια φορά, να ψηφίσουν με βάση το κριτήριο «Αντίσταση - Ανυπακοή - Απειθαρχία», με βάση την πειθαρχία στα λαϊκά αιτήματα και τις λαϊκές ανάγκες και ακριβώς με την προοπτική να δρομολογήσουμε έναν άλλο δρόμο ενοποίησης της Ευρώπης. Μια Ευρώπη, όπου στις χώρες κάνουν κουμάντο οι λαοί. Μια Ευρώπη, που η συνεργασία της θα είναι καθαρά, αποκλειστικά και μόνο φιλολαϊκή και εναντίον των μονοπωλίων, του μεγάλου κεφαλαίου, εναντίον της ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, παρουσιάστηκε και ένας σύντομος απολογισμός της δράσης του Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο και το διεθνή χώρο. Δόθηκε, επίσης, στη δημοσιότητα κείμενο στήριξης του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ από σημαντικούς πολιτικο-κοινωνικούς παράγοντες της χώρας μας.


ΣΕΛ.  6   -   15

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ