Παρασκευή 14 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΝΑΤΟικό σεμινάριο με άκρα μυστικότητα...

Ανακοίνωση της ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ

Σεμινάριο ΝΑΤΟικών αξιωματούχων πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες στο ξενοδοχείο «Θράκη Παλλάς» της Αλεξανδρούπολης κάτω από άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, οι «διαβουλεύσεις» των ΝΑΤΟικών - Ελλήνων και ξένων - αξιωματούχων έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 10 του μήνα και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή.

Στην προσπάθεια επίσημης επιβεβαίωσης της πληροφορίας, ο «Ρ» απευθύνθηκε στο ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ, εκπρόσωποι των οποίων δήλωσαν ...άγνοια.

Στο μεταξύ, την πληροφορία δε διέψευσαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου. Αντίθετα, ζήτησαν να αποσταλούν έγγραφες οι ερωτήσεις και να απευθύνονται προς τον ιδιοκτήτη, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος να απαντήσει. Βέβαια, η απάντηση ακόμη αναμένεται!!!

Με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ δηλώνει πως «οι φονιάδες και τρομοκράτες ΝΑΤΟικοί ιμπεριαλιστές είναι ανεπιθύμητοι στην περιοχή». Επίσης καταγγέλλει την άκρα μυστικότητα που περιβάλλει τη ΝΑΤΟική σύναξη και διερωτάται: «Τι σχεδιάζουν οι ΝΑΤΟικοί φονιάδες, που μαζεύτηκαν στην πόλη μας;

Οι αρμόδιοι - οι αρχές - οι εκλεγμένοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γιατί σιωπούν; Γιατί δεν ενημερώνουν;

Φοβούνται την αντίδραση του λαού της περιοχής;

Η πόλη γιορτάζει τα Ελευθέριά της - 14 Μάη, μέρα απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης - δίνοντας "γην και ύδωρ" στους υποδουλωτές και καταπιεστές των λαών;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ