Παρασκευή 14 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την Ολυμπιάδα Ειρήνης

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα πλαίσια της Ολυμπιάδας Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ συνεχίζονται:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Λακωνίας διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, στις 6 μ.μ., εκδήλωση που περιλαμβάνει σκακιστικούς αγώνες και έκθεση ζωγραφικής μαθητών δημοτικών σχολείων, ενώ από τις 8 μ.μ. περιλαμβάνει ομιλία, απαγγελίες ποιημάτων και μουσικό πρόγραμμα.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Λιβαδειάς σήμερα, Παρασκευή, στις 8 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία, με ομιλία και μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία του ΚΑΠΗ Λιβαδειάς.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς, ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Ομιλος Νίκαιας και ο Σκακιστικός Ομιλος «Φυσιολάτρης» οργανώνουν σκακιστικούς αγώνες στην πλατεία Αγίου Νικολάου αύριο, Σάββατο, στις 7 μ.μ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ζακύνθου αύριο, Σάββατο, στις 8.30 μ.μ., διοργανώνει πικετοφορία μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης και ο Σύλλογος Γυναικών (μέλος ΟΓΕ) Ηλιούπολης διοργανώνουν την Κυριακή 16 του Μάη στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του ειδικού σχολείου (Υδρας και Μνησικλέους), εκδήλωση-συζήτηση με δύο θέματα: α) «Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, εθνική κυριαρχία, δημοκρατικά δικαιώματα στο στόχαστρο», με ομιλήτρια την Ελένη Ζαφειρίου, μέλος της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη, και β) «Αιγαίο, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», με ομιλητή τον Μ. Σοφικίτη, ταξίαρχο ε.α., μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα, αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου και ο Αθλητικός Ομιλος «ΚΟΡΩΝΙΔΑ» διοργανώνουν την Κυριακή 16 του Μάη, στις 7.30 μ.μ., αγώνα δρόμου εφήβων από το παλιό τέρμα (Μουσείο Εθνικής Αντίστασης). Στη συνέχεια διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο. Θα ακολουθήσει ομιλία από εκπρόσωπο της Επιτροπής Ειρήνης και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κατερίνης την Κυριακή 16 του Μάη διοργανώνει πορεία ειρήνης που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από την παραλία Κατερίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ