Σάββατο 19 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι εταίροι

«Εκεί που πηγαίναμε για μετωπική σύγκρουση εργαζομένων - εργοδοτών στο χώρο των τραπεζών, ο υπουργός Εργασίας πέτυχε την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων και διετή εργασιακή ειρήνη» (το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Συμβαίνουν τέτοια πράγματα;

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι που έχουν ούτε μία, ούτε δύο, ούτε πέντε, αλλά επτά θέσεις, οι περισσότερες αργομισθίες! Υπάρχουν δημοσιογράφοι που εισπράττουν μισθούς συγχρόνως από το υπουργείο Τύπου, από την ΕΡΤ, από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και από κάποιο γραφείο Τύπου Υπουργείου!» (το άρθρο του Δ. Ρίζου στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ).

Βρε αγωνία...

«Αν η κυβέρνηση θέλει τη στήριξη του λαού να πει όλη την αλήθεια, να στείλει τους καταχραστές στη φυλακή και να αγκαλιάσει τα στελέχη της ΝΔ τα οποία βρίσκουν κλειστές τις πόρτες της εξουσίας» (ο Γ. Ζερβός στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ).

Οπως το ...'85

«Είναι φανερό ότι τα μέτρα θα πλήξουν τους "συνήθεις υπόπτους", δηλαδή τους μισθωτούς, τα χαμηλά εισοδήματα, τους συνταξιούχους» (το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

Αργά για αυτοκριτική

«Μπαίνει σε μια περιπέτεια η Ευρώπη, εφόσον τελικά επέλθει η συμφωνία. Και πρέπει να προετοιμαστούμε για τις δυσκολίες και τις επιπτώσεις αυτής της περιπέτειας» (το κύριο άρθρο στην Αυγή).

Επίσης αργά για απορίες

«Αναρωτιέται κανείς αν η Ελλάδα ανέλαβε να οργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή μια ειρηνική πανηγυρική εκδήλωση, ή μια τεράστια πολεμική, αστυνομική, κατασκοπευτική και ηλεκτρονική επιχείρηση τεραστίου κόστους το οποίο θα πληρώσουν οι επόμενες γενιές» (το ερώτημα στο άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).

Πρόσφερε ο άνθρωπος

«Διπλωματική πηγή δήλωσε στο "Εθνος" ότι ο κ. Μίλερ ανέμενε επιβράβευση και αναβάθμιση (...) για τις προσπάθειες που κατέβαλε για την καταπολέμηση της "εσωτερικής τρομοκρατίας" στην Ελλάδα» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ