Κυριακή 20 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΗΣ
Να αντιδράσουμε με κάθε δυνατό τρόπο

Ο Χάρης Παπαμάργαρης
Ο Χάρης Παπαμάργαρης
Ο Χάρης Παπαμάργαρης, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, δήλωσε: «Δεν πρόλαβαν να βγουν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και η κυβέρνηση έσπευσε να καταθέσει τον τρομονόμο Β`, όπως ακριβώς διέταξε από καιρό το Διευθυντήριο των Βρυξελλών, που με τη σειρά του υλοποιεί μέτρα που συναποφάσισαν οι "δημοκράτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης" με τους άλλους δημοκράτες, πέραν του Ατλαντικού.

Στο όνομα της πάταξης της τρομοκρατίας, με τον τρομονόμο Β` μπαίνει ακόμη ένας χαλκάς στη "βελούδινη" σήμερα, σιδερένια αύριο, αλυσίδα των ανελεύθερων και αντιδημοκρατικών μηχανισμών, που μεθοδικά στήνουν μετά το 1989-'91 οι Δυτικοί θεμελιωτές της νέας τάξης. Πριν το '89 κάποιες χώρες της Δύσης έστηναν όμοιο οπλοστάσιο για να μας προστατέψουν από τον κομμουνιστικό κίνδυνο (όπως έλεγαν). Σήμερα στήνεται το ίδιο και χειρότερο αντιδημοκρατικό πλέγμα. Απλώς άλλαξε ο κίνδυνος, σήμερα είναι η "τρομοκρατία".

Δεν έχει σημασία που τον τρομονόμο Β` τον ψηφίζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (με τη βοήθεια του ΠΑΣΟΚ). Και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο έκανε με τον τρομονόμο Α` (με τη βοήθεια της Νέας Δημοκρατίας). Και οι δύο την ίδια πολιτική υποτέλειας ακολουθούν. Εμείς όχι. Δημοκράτες, πατριώτες, αριστεροί θα αντιδράσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Για να μη μας πουν στο τέλος ότι με τη θέλησή μας πέρασε και ο τρομονόμος Β`.

Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί, χωρίς οριοθετήσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Οταν θα μας στείλουν μέσω Ευρωπαϊκής Ενωσης σε κάποιο Γκουαντανάμο δε θα κάνουν διάκριση ιδεολογίας ή πολιτικών πεποιθήσεων. Αρκεί το ότι είμαστε αρνητές της νέας τάξης που θεμελιώνουν στην Ευρώπη και στον κόσμο οι νεοφιλελεύθεροι συνεχιστές του φασισμού και της ναζιστικής νέας τάξης. Δε θα πάμε άκλαυτοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ