Σάββατο 3 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Για να μην ξεχνιόμαστε

Τη θυμάστε εκείνη τη ...φίλαθλο έφοδο του κ. Βαρδινογιάννη κατά του επόπτη στο ματς Παναθηναϊκού-Εθνικού, με το κουμπούρι περασμένο στη ζώνη του;..

*

Θυμάστε τον «πιστολέρο» με το περουκίνι, σωματοφύλακα του κυρίου προέδρου (πρώην) της ΕΠΑΕ, που άρχισε να πυροβολεί στα αποδυτήρια του γηπέδου στον αγώνα ΑΕΚ- Ολυμπιακού;..

*

Θυμάστε τα ρεσάλτα του κ. Σαλιαρέλη κατά του διαιτητή στο στάδιο Καραϊσκάκη, στον αγώνα Ολυμπιακού-Αθηναϊκού;..

*

Θυμάστε τον κ. Φιλιππίδη πώς περιποιήθηκε το διαιτητή Ευθυμιάδη πρόπερσι στον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού;..

*

Είναι προφανές ότι αυτό που περιγράφουμε παραπάνω δεν είναι άλλο από το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στο οποίο «μεγαλουργούν» ο κ. Λούβαρης (σ.σ.: ο μοναδικός άνθρωπος που νίκησε τη ...σκλήρυνση κατά πλάκας και έκτοτε αντιπροεδρεύει του Ολυμπιακού), ο κ. Μπέος, ο κ. Ψωμιάδης...

***

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και το γνωρίζουν άριστα οι κύριοι της κυβέρνησης. Οπως το γνώριζε και η προηγούμενη, που είχε υφυπουργό κάποιον που τον έμαθε το πανελλήνιο, βλέποντάς τον - ως βουλευτή - να κυνηγάει το διαιτητή στο γήπεδο της Καβάλας...

*

Οι κύριοι της κυβέρνησης (πρώην και νυν) «κατέχουν» απέξω κι ανακατωτά αυτόν το χώρο. Διότι χρόνια τώρα τον στηρίζουν, τον συντηρούν και τον επιδοτούν.

***

Επειδή, τώρα που η Εθνική στην Πορτογαλία έκανε το χρέος της (και με το παραπάνω), μερικοί μερικοί θα το εκμεταλλευτούν, και θα προσπαθήσουν να τα εμφανίσουν όλα «όμορφα, ηθικά και αγγελικά πλασμένα», είπαμε να φρεσκάρουμε τις μνήμες μας.

Ετσι, για να συνεννοούμεθα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ