Σάββατο 3 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Περιοδεία στον Εβρο πραγματοποιεί τη Δευτέρα 5 Ιούλη ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης. Στη διάρκεια της περιοδείας θα επισκεφθεί τη συνοικία της οδού Αβαντος και θα συζητήσει με τους κατοίκους για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε καφενείο της συνοικίας.

Στις Αρχάνες

Εκδήλωση - συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα και την προοπτική της λαϊκής πάλης, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αρχανών του ΚΚΕ, την Τρίτη 6 Ιούλη στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Καλεί όλους όσοι βοήθησαν και στήριξαν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, να συμμετάσχουν τόσο στην εκδήλωση όσο και στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Περιοδείες

-- Περιοδεία στο ξενοδοχείο «ΛΗΔΡΑ ΜΑΡΙΟΤ» πραγματοποιεί τη Δευτέρα 5 Ιούλη, στις 12 το μεσημέρι, ο Γ. Πατσιλινάκος, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στο ξενοδοχείο «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» πραγματοποιεί την Τρίτη 6 Ιούλη, στις 12 το μεσημέρι, ο Αντ. Σκυλλάκος, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ με αφορμή το πρόσφατο θετικό εκλογικό αποτέλεσμα και τις μετεκλογικές πολιτικές εξελίξεις, διοργανώνει συνεστίαση την Τετάρτη 7 Ιούλη, στις 9.30μ.μ. στο κέντρο «AMADEUS» στα Γαλανέικα Λαμίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ