Παρασκευή 19 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟΒ Παιδείας Μεσογείων-Λαυρεωτικής του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Λάμπρος» (Λεονταρίου 7, Παλλήνη), σήμερα, Παρασκευή. Η εκδήλωση πραγματοποιείται προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του Κόμματος, αλλά και των 86 χρόνων από την ίδρυσή του και των 87 από τη νίκη της Οχτωβριανής Επανάστασης.

- Η Επιτροπή Στήριξης Λογιστών της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση-συζήτηση, που θα γίνει στα γραφεία της ΕΕΛΠ (Κάνιγγος 27, Αθήνα, τηλ. 210.3802.923) σήμερα, Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., με θέμα: «86 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ & ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ». Θα ακολουθήσει γλεντάκι με μεζέδες - προσφορά των συναδέλφων και συντρόφων λογιστών.

- Συγκέντρωση για τα 86 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου διοργανώνουν οι φίλοι του Κόμματος στην Κολωνία αύριο, Σάββατο, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα ALTEBURG Gaststatte-Biergarten Alteburger str. 139, 50968 Koln Substadt. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, και θα χαιρετίσουν εκπρόσωπος της πρεσβείας της Κούβας στη Γερμανία και εκπρόσωπος του Γερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

- Συνεστίαση προς τιμήν των 86 χρόνων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του Κόμματος αύριο, Σάββατο, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, στις 8.30 μ.μ.

- Εκδήλωση για τα 86 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ διοργανώνουν αύριο, Σάββατο 20 του Νοέμβρη, οι Κομματικές Οργανώσεις Εορδαίας Κοζάνης του ΚΚΕ. Θα γίνει στις 6 μ.μ. στο «Καφέ Σπλέντο». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ για το 17ο Συνέδριο του Κόμματος.

- Εκδήλωση με αφορμή το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, αλλά και τα 86 χρόνια από τη μέρα ίδρυσής του, διοργανώνει η Αχτίδα Βιομηχανίας της ΚΟΑ και καλεί σε συμμετοχή εργαζόμενους στη βιομηχανία και στους κλάδους παραγωγής. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 21 του Νοέμβρη, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του Κόμματος, στην οδό Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου, στον 1ο όροφο. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συζήτηση για τις Θέσεις του ΚΚΕ για το κοινωνικό - πολιτικό μέτωπο, για τη συμμαχία της εργατικής τάξης με τα άλλα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας, για το σοσιαλισμό.

- Η Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει την Τετάρτη, 24/11, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Κόμματος, Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους, στον 1ο όροφο. Θα συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις, η πορεία του Κόμματος προς το 17ο Συνέδριο και ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και δράση της Επιτροπής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ