Παρασκευή 19 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΠΑΣΟΚ κρίνει αυστηρότερα απ' ό,τι πρέπει το ΣΥΝ!

Πικραμένα εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΝ από τις αρνητικές αντιδράσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα Κωνσταντόπουλου

Την πικρία που διακατέχει προσκείμενα στον Ν. Κωνσταντόπουλο στελέχη του ΣΥΝ για τις αντιδράσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξέφρασε χτες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha», ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΝ, Στέργιος Πιτσιόρλας. Αντιδράσεις που ο ίδιος εκτιμά ότι υποκινούνται από ένα «ολόκληρο σύστημα συμφερόντων» το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Στ. Πιτσιόρλα, «θεωρεί ότι η συναίνεση στο πρόσωπο του Ν. Κωνσταντόπουλου θα συμβόλιζε μια συνολική πολιτική που θίγει τα συμφέροντά του»!

Ο Στ. Πιτσιόρλας κατηγόρησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για υποκρισία, λέγοντας μεταξύ άλλων (αναφερόμενος στο πώς αντιπολιτεύτηκε ο ΣΥΝ το ΠΑΣΟΚ) ότι «σήμερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ λένε πολύ παραπάνω απ' ό,τι έλεγε ο ΣΥΝ τα προηγούμενα χρόνια» και προσθέτοντας: «Ακουσα την κυρία Διαμαντοπούλου να μιλάει για αριστεροδεξιές κουμπαριές, για το '89. Ηθελα να ρωτήσω, όταν έρθει η ώρα των δημοτικών εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα μιλάει για το '89; Οχι βέβαια» και συμπλήρωσε ότι στην πραγματικότητα αποδέκτης της επίθεσης που γίνεται στον Ν. Κωνσταντόπουλο είναι ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος μέχρι τώρα «έχει μια στάση η οποία θα πρέπει να επισημανθεί ως πάρα πολύ θετική».

Ο Στ. Πιτσιόρλας εξέφρασε την άποψη ότι οι σχέσεις ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να φτιάξουν, σημειώνοντας ότι δεν κρατά όλο το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στάση, αλλά μια μερίδα του η οποία «είναι πιο πολύ δεμένη με την προηγούμενη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα ο διεκδικητής της προεδρίας του ΣΥΝ Μ. Παπαγιαννάκης παραχωρεί συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσει τις πολιτικές του θέσεις. Συγχρόνως, έξι μέλη της ΚΠΕ του ΣΥΝ ζητούν ένα συνθετικό κείμενο θέσεων, τονίζοντας ότι δε βοήθησε στη διαμόρφωσή του η έλλειψη απολογισμού της απερχόμενης ΚΠΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ