Σάββατο 27 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εμπρός για την ΚΑΠ...

Στη στήριξη των αγροτικών κινητοποιήσεων του Γενάρη προσανατολίζεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Αυτά έγραφε σχετικό ρεπορτάζ στο χτεσινό «Βήμα» και, μάλιστα, σημείωνε ότι στη Χαριλάου Τρικούπη προβληματίζονται για τη στάση του Κινήματος στο ενδεχόμενο αποκλεισμού δρόμων, παραθέτοντας δήλωση στελέχους, που λέει: «Ούτε θα αποτρέψουμε, αλλά ούτε θα αποθαρρύνουμε τους αγρότες, αν θελήσουν να κλείσουν τους δρόμους».

Και θα 'χετε απόλυτο δίκιο, βέβαια, αν χαμογελάσετε ειρωνικά, διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές, καθώς το ΠΑΣΟΚ, μετά από 20 περίπου χρόνια διακυβέρνησης και αφού εφάρμοσε τόσα και τόσα μέτρα σε βάρος των αγροτών, θέλει τώρα να υψώσει και πάλι «πράσινες» σημαίες στα τρακτέρ, αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Προχτές, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή, την οποία, μάλιστα, υπογράφουν όλοι οι βουλευτές, με πρώτον τον Γ. Παπανδρέου και ζητά από την κυβέρνηση να προωθήσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ.

Να υποθέσουμε, επομένως, ότι το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει από τους αγρότες να διαδηλώσουν για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ ή θα λέει άλλα στη Βουλή και άλλα στην αγροτιά;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ