Παρασκευή 20 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Στο Λονδίνο η χάρη της ΔΑΠ...

Είναι γνωστό ότι η ΔΑΠ πρωτοστατεί στην προώθηση της κυβερνητικής πολιτικής στα ΑΕΙ, χρησιμοποιώντας πολλές φορές τη νοθεία, τους εκβιασμούς, τα ρουσφέτια και έχοντας γενικότερο στόχο τη χειραγώγηση των νεανικών συνειδήσεων. Δε γνωρίζαμε, όμως, ότι η δράση της αυτή ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας κι απλώνεται και στους συλλόγους του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, στο Σύλλογο Ελλήνων Φοιτητών Λονδίνου, η ΔΑΠ - που έχει την πλειοψηφία - καλεί τα μέλη του συλλόγου σε έκτακτες εκλογές, υποσχόμενη ότι μετά θα ακολουθήσει... Γιουροβίζιον πάρτι! Το έτερο δέλεαρ που προτείνει η ΔΑΠ στα μέλη του συλλόγου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις έκτακτες εκλογές είναι... μια εκπτωτική κάρτα για τις ελληνικές επιχειρήσεις του Λονδίνου!

Το «δράμα» στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Σύλλογος του Λονδίνου ιδρύθηκε την περίοδο του αντιδικτατορικού αγώνα, με εντελώς διαφορετικές αξίες, θέσεις και οράματα και από το 1993 με την άνοδο της ΔΑΠ, καταργήθηκε κάθε έννοια δημοκρατίας και συνδικαλισμού, με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάντια. Να σημειώσουμε, επίσης ότι τις έκτακτες εκλογές, τις προκήρυξε η ΔΑΠ «με το έτσι θέλω» και με στόχο την αλλαγή του καταστατικού...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ