Παρασκευή 20 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Το ΠΑΣΟΚ κατά της... διαφθοράς!

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 37 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (χαράς στα... αντανακλαστικά τους) έσπευσαν με Ερώτησή τους στη Βουλή να καταγγείλουν την υπόθεση με τον πρώην συνεργάτη του Προκόπη Παυλόπουλου μιλώντας (και πολύ σωστά) για «μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης».

Εμείς, δεδομένου ότι ανάμεσα στους άλλους υπογράφοντες υπάρχει και το όνομα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Κοσμίδη, δηλαδή του στενότερη συνεργάτη του κ. Σημίτη καθ' όσον ο τελευταίος ήταν πρωθυπουργός, μια απορία έχουμε:

Ο κ. Κοσμίδης καθώς είναι τόσο ευαίσθητος (όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ) όταν εγείρονται ζητήματα «ηθικής και πολιτικής τάξης», υπάρχει μια ερώτηση, μια δήλωση, μια κίνηση στην οποία να προέβη σε περιπτώσεις όπως, π.χ., όταν ο Μαλέσιος διέμενε σε σπίτι που του είχε «παραχωρήσει» επιχειρηματίας διαπλεκόμενος με δουλιές του δημοσίου, ή όταν άλλοι στενοί συνεργάτες του κ. Σημίτη κατηγορούνταν ότι λιάζονταν στα «κότερα» της «μπουρζουαζίας», ή όταν ο Νεονάκης τζιράριζε 22 δισ. στο Χρηματιστήριο, ή όταν ο Σαλαλές, ο Ροκόφυλλος, ο Πανταγιάς κλπ. διέπρεπαν στο δημόσιο βίο της χώρας;...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ