Παρασκευή 8 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΕΥΗΜΕΡΙΑ: «Θεαματική άνοδος στον δανεισμό των νοικοκυριών από το 1999 έως και το 2004 σύμφωνα με έρευνα της Alpha Bank. Στο τέλος του 2004 κάθε νοικοκυριό χρωστούσε κατά μέσο όρο 12.750 ευρώ» (η είδηση στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Μ' ΕΝΑ ΦΑΣΚΕΛΟ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΑΙ: «Τι ειρωνεία, Θεέ! Οι ηγέτες των οκτώ κορυφαίων χωρών του πλανήτη παίζουν το θέατρο της φιλανθρωπίας. Συγκεντρώθηκαν για να σώσουν τάχα τη μαύρη Αφρική από την πείνα. Και να προστατεύσουν το κλίμα του πλανήτη από τα δικά τους δηλητήρια! Ουδέποτε η φιλανθρωπική υποκρισία συνδέθηκε τόσο υποκριτικά με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα (...) Πάνω από τους κοινούς ανθρώπους είναι κάποιοι σαν αυτούς του G8 που οι περισσότεροι πουλάνε όπλα, καρπώνονται το υστέρημα των λαών και πλασάρουν φιλανθρωπία. Πολύ καλά κάνουν και τους φασκελώνουν οι νεαροί αμφισβητίες» (ο Χρ. Πασαλάρης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ: «Αν πρέπει να κάνω ένα δώρο στην κυβέρνηση, θα της δώσω μια πυξίδα γιατί έχασε τον προσανατολισμό της, είπε στον υφυπουργό Απασχόλησης Γ. Γιακουμάτο ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που είχαν» (το ρεπορτάζ στην «ΑΥΓΗ»).

ΕΝΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ: «Νέο δείγμα τσαπατσουλιάς έδωσε η κυβέρνηση με την ιστορία αυτήν της εξίσωσης των φόρων πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης που υποτίθεται ότι θα θέσει τέρμα στο λαθρεμπόριο των καυσίμων» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ, Ε; «"Ο φόβος μου δεν είναι πια ότι δεν θ' αναπτυχθούμε, αλλά ότι δεν θα επιβιώσουμε..." μου είπε, μεταξύ άλλων ανησυχητικών, κορυφαίος παράγοντας της οικονομικής ζωής του τόπου» (η Μαριάννα Πυργιώτη στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ: «Τον μεγαλύτερο διαγωνισμό πληροφορικής που προκηρύχθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δρομολογεί αυτές τις ημέρες ο ΟΠΑΠ για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση πληροφοριακού συστήματος και τερματικού εξοπλισμού (...) με προϋπολογισμό 195 εκατομμύρια ευρώ και με option για επαύξηση κατά 30% του συμβατικού αντικειμένου με πρόσθετες παραγγελίες εξοπλισμού ή υπηρεσιών» (η είδηση στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ