Τετάρτη 20 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δεν του τα 'πανε καλά...

Για εθνική συμφιλίωση, πρόοδο, ευημερία και ανάπτυξη της περιφέρειας έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γ. Παπανικολάου, στο χτεσινό πρωτοσέλιδο του «Αδέσμευτου Τύπου» του Μήτση, μιλώντας για το φεστιβάλ της Οργάνωσής του που έγινε στη Λήμνο.

«Είμαστε στο κέντρο», ήταν λέει το σύνθημα του φεστιβάλ τους και ο Γ. Παπανικολάου είπε ότι «κέντρο» είναι όπου χτυπάει η καρδιά της νεολαίας...

Μα καλά, εκεί στο ακριτικό νησί που πήγε, δε ρώτησε να μάθει για τη ζωή των νέων; Δεν άκουσε ότι έχει ερημώσει το νησί από νεολαία, γιατί δεν υπάρχουν δουλιές, γιατί ψαράδες, αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες βάλλονται από την πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, γιατί αν θέλουν τα παιδιά να μορφωθούν στοιχειωδώς αναγκάζονται να φύγουν από τον τόπο τους, αφού αν μείνουν εκεί και δεν μπορούν να μορφωθούν και τρέμουν μην αρρωστήσουν κτλ.

Οσο για την «εθνική συμφιλίωση», δεν μπορεί να γίνει με φιέστες για τις κάμερες σε τόπους εξορίας, δεν μπορεί να γίνει με τσαλάκωμα της ιστορικής μνήμης, δεν μπορεί να γίνει όσο θα... βασιλεύει στο «έθνος» ο καπιταλιστής που ρουφά το αίμα του εργάτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ