Τετάρτη 20 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνιστικός «πυρετός»

Αγωνιστικός «πυρετός» επικρατεί σε όλη τη χώρα, καθώς οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στη σφοδρή επίθεση που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση και κεφάλαιο στο σύνολο των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων. Ετσι, στη Λάρισα, σήμερα το Εργατικό Κέντρο διοργανώνει πικετοφορία, η οποία θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. από το ΕΚ.

Στην Καρδίτσα, πικετοφορία στις 7.30 μ.μ. στο εμπορικό κέντρο διοργανώνει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Αγώνα στην οποία συμμετέχουν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, η Ομοσπονδία των Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου. Μαζί τους θα είναι και μικρέμποροι, επαγγελματοβιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενοι ενάντια στην απελευθέρωση του ωραρίου.

Στη Μαγνησία, σήμερα, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» συγκαλεί σύσκεψη στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Στην Πάτρα, η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ καλεί σήμερα Τετάρτη 20 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο σε πλατιά σύσκεψη με θέμα τις νέες αντεργατικές επιλογές της κυβέρνησης και την ανάγκη καλύτερης οργάνωσης των αγώνων.

Επίσης, καλεί σε συγκέντρωση - απάντηση ενάντια στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης αύριο, Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ., στην πλ. Γεωργίου, ενώ για την απεργία στις 26 Ιούλη, η απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί στις 9.30 π.μ., πάλι στην πλ. Γεωργίου.

Στην Καλαμάτα, διοργανώνεται πικετοφορία την Πέμπτη, 21 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ. στην πλ. 23ης Μάρτη.

Στην Κατερίνη, πικετοφορία διοργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, η οποία θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. από τον πεζόδρομο.

Στο Λαύριο, η Γραμματεία Λαυρεωτικής του ΠΑΜΕ διοργανώνει ανοιχτή σύσκεψη, την Παρασκευή, 22 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ