Τετάρτη 20 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καθημερινά εμπόδια σ' αυτή την πολιτική

Από τη χτεσινή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Motion Team

Από τη χτεσινή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη
Αγώνας ταξικός πανεργατικός θα 'ναι η απάντηση στον πόλεμο που κήρυξαν σε βάρος της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, ήταν το μήνυμα που έστειλαν χτες από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας οι εργαζόμενοι που συσπειρωμένοι με το ΠΑΜΕ διαδήλωσαν αγωνιστικά την απόφασή τους να ανατρέψουν στην πράξη το νομοσχέδιο που έρχεται να διευθετήσει σε ακόμη χειρότερη κατεύθυνση την ίδια τη ζωή τους.

Με μια μαζική και μαχητική συγκέντρωση στο Αγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια με τη δυναμική πορεία στο κέντρο της πόλης, οι διαδηλωτές προειδοποίησαν πως κάθε μέρα, σε κάθε χώρο, με κάθε τρόπο θα στήνουν εμπόδια στην αντεργατική - αντιλαϊκή επίθεση της ΕΕ.

Σήμερα, η Τοπική Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ οργανώνει σύσκεψη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Στη Λάρισα, σε συμβολικό αποκλεισμό του πολυκαταστήματος «Πράκτικερ» προχώρησαν χτες το απόγευμα εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικροεπαγγελματίες και αγωνιστές συνδικαλιστές του κλάδου, μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου.

Στην Καλαμάτα, στελέχη και φίλοι του ΠΑΜΕ απέκλεισαν συμβολικά την πύλη μπροστά από το σούπερ - μάρκετ «CHAMPION'S ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ».

Πικετοφορίες πραγματοποιήθηκαν ακόμα στα Τρίκαλα, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ