Σάββατο 3 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Χουριετ-χαίρονται...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΟΛΟ ΔΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ η κυβέρνηση για το δημοσίευμα της «Χουριέτ» και ανησυχεί για το αν η Νέα Δημοκρατία - όπως είπε χτες ο Χυτήρης - θα μπορέσει να παίξει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά... δεν τα έβαψε και μαύρα!

Πέραν του ότι... η ΝΔ βλάπτεται, είναι φανερό ότι αυτή η υπόθεση εξυπηρετεί και σε άλλο επίπεδο. Στο κάτω κάτω, όταν η κοινή γνώμη ασχολείται με σκάνδαλα (έστω και τουρκικής προελεύσεως), δεν ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Με δεδομένο μάλιστα ότι συνεχίζεται και ο θόρυβος με την υπόθεση των ταυτοτήτων, εδώ βρίσκει την εφαρμογή της η παροιμία «στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται».

ΑΝΟΙΧΤΕΣ τις πόρτες του ΝΑΤΟ και για τη Ρωσία και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται θέλει ο Κλίντον, όπως τουλάχιστον είπε χτες στο Βερολίνο. Οποιος θέλει μπαίνει λοιπόν κι όποιος δε θέλει... βομβαρδίζεται.

Πάντως ήταν απολαυστικό το πώς χαριεντίζονταν ο Αμερικάνος Πρόεδρος με τον Σρέντερ και μετά στις ομιλίες τους άφηναν αιχμές ο ένας για τον άλλον. Τέτοιου είδους φιλίες και συμμαχίες είναι από αυτές που πρέπει να είσαι με την πλάτη στον τοίχο.

Το κακό βέβαια είναι ότι τους δικούς τους τσακωμούς εμείς τους πληρώνουμε, γιατί την τελευταία στιγμή είναι γνωστό ότι ο καθένας από αυτούς θα φυλάξει τα δικά του συμφέροντα.


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΑΛΙ ΕΓΚΩΜΙΑ Ευρωπαίων ηγετών για την οικονομική πολιτική της Ελλάδας και τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη έδειχνε χτες στο δελτίο ειδήσεών της η ΝΕΤ. Καλά, δεν τους ειδοποίησε κανείς εκεί πέρα ότι... τελείωσαν οι εκλογές;

Φαίνεται όμως ότι τα κρατικά ΜΜΕ κινούνται με... κεκτημένη ταχύτητα και «κόλλησαν» στον αυτοσκοπό της προβολής του κυβερνητικού έργου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ