Σάββατο 3 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Ραντεβού αύριο στον Τύρναβο
  •  Στις 7.30 μ.μ. η αντιπολεμική κινητοποίηση καταδίκης της «Dynamic Mix - 2000».
  • Πικετοφορία χτες στη Λάρισα

Δυναμικά θα διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή της ΝΑΤΟικής στρατιωτικής άσκησης «Dynamic mix - 2000» οι φιλειρηνιστές της Θεσσαλίας, συμμετέχοντας στην αντιπολεμική κινητοποίηση που θα γίνει αύριο στον Τύρναβο, με πρωτοβουλία των Επιτροπών Ειρήνης της περιοχής. Οι αγωνιστές της ειρήνης θ' αναχωρήσουν με πούλμαν απ' όλους τους νομούς και θα μεταβούν στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και στη συνέχεια με πορεία θα κατευθυνθούν στο ΝΑΤΟικό Στρατηγείο του θανάτου. Εκεί, απ' όπου αυτές τις μέρες κατευθύνεται η «Dynamic mix - 2000», η οποία αποτελεί την πρόβα τζενεράλε μιας νέας επέμβασης των ιμπεριαλιστών στην περιοχή των Βαλκανίων.

Κάλεσμα σε όλο το λαρισαϊκό λαό να συμμετάσχει μαζικά στην αυριανή κινητοποίηση, απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Φορέων Κατά του Πολέμου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χτες στα ΜΜΕ. Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν και εκπρόσωποι της Επιτροπής Ειρήνης Καρδίτσας, οι οποίοι κάλεσαν τους Καρδιτσιώτες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, επισημαίνοντας ότι το σενάριο της «Dynamic mix - 2000» και ο τρόπος που αναπτύσσεται αποκαλύπτουν και φανερώνουν τα επικίνδυνα σχέδια του ΝΑΤΟ για την ειρήνη και τα συμφέροντα των λαών.

Τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση στο Στρατηγείο του Τυρνάβου αποφάσισε και η ΕΛΜΕ Καρδίτσας, καταδικάζοντας τη διεξαγωγή της ΝΑΤΟικής άσκησης.

Με την αυριανή αντιπολεμική κινητοποίηση θα κορυφωθούν οι αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα στη Θεσσαλία.

Χτες το απόγευμα οι φιλειρηνιστές της Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της τοπικής Επιτροπής Ειρήνης, πραγματοποίησαν πικετοφορία καταγγέλλοντας τη διεξαγωγή της ΝΑΤΟικής άσκησης και έδωσαν, για μια ακόμα φορά, την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για να φύγει το στρατηγείο του θανάτου από την περιοχή και τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ