Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΤΑΝ ΟΙ «ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ «ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ»

Η ΝΥΧΤΑ: «Ο εσωκομματικός πόλεμος μεταξύ βουλευτών της ΝΔ στον Πειραιά έχει - σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φτάσει στη Ρηγίλλης - και έντονο άρωμα υποκόσμου. Σ' αυτόν τον πόλεμο εμπλέκονται ισχυρές οικογένειες του Πειραιά, άνθρωποι της πειραϊκής νύχτας, καθώς και επιχειρηματίες που κινούνται στο χώρο του λιμανιού. Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης αυτού του πολέμου, εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι ανοίγει εκ νέου ο φάκελος της βομβιστικής επίθεσης που είχε γίνει κατά του κ. Μιχαλολιάκου, έξω από το γραφείο του στον Πειραιά, τον Ιανουάριο του 2001. Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, που είχε τραυματιστεί κατά την επίθεση, φέρεται ότι είναι πεπεισμένος πλέον πως η βομβιστική ενέργεια δεν ήταν έργο τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά είχε σχεδιαστεί από πρόσωπα που κινούνται στον χώρο της νύχτας» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

ΤΑ ΤΕΙΧΗ: «Η αρχαία ακτογραμμή του Πειραιά και τμήμα της αρχαίας οχύρωσης, με το οποίο η ακτογραμμή είναι απολύτως συνδεδεμένη θα αποκαλυφθούν σύντομα (...) για όλα συζήτησε το ΚΑΣ, εκτός από τα επτά καταστήματα, την παραμονή των οποίων το ίδιο είχε επιτρέψει τον Σεπτέμβριο του 2004 (...) ακόμα και αυτή η χαριστική παραμονή τους όμως έληξε πριν από μερικές ημέρες χωρίς στην πραγματικότητα να έχουν απομακρύνει τα τραπεζοκαθίσματά τους από το τείχος (...) η αρχαιολογική υπηρεσία δεν κατάφερε τίποτα παρά τις πιέσεις της» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: «Εμπλοκή του γραφείου Μαντούβαλου σε δίκες για διακίνηση κοκαΐνης, νέα ερωτήματα γεννώνται από την ανάληψη μεγάλων υποθέσεων» (τίτλος και πλάγιος στο ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).

Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ: «Δυστυχώς αυτό το κλίμα είναι ένα κλίμα το οποίο έχει παραλύσει την κυβέρνηση και τη χώρα και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και στην οικονομία και στον μέσο πολίτη και στην εικόνα μας στο εξωτερικό» (ο Γ. Παπανδρέου / ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ