Τρίτη 29 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ο ΑΘΩΟΣ ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΚΚΕ

ΛΑΔΙ ΟΛΟΙ (ΛΑΤΣΗΣ - ΟΕΚ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ): «Η επένδυση αυτή πέρασε από "χίλια" κύματα, καθώς μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, εγκρίθηκε από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας η οριστική μεταβίβαση της έκτασης όπου κτίστηκε το The Mall στη Lamda Development. Θυμίζουμε ότι το εμπορικό κέντρο αποτελεί μέρος της επένδυσης του ομίλου Λάτση που περιλαμβάνει και το Χωριό Τύπου (οικιστικό συγκρότημα Ηλιδα) και γραφειακό συγκρότημα. Οι εγκαταστάσεις αδειοδοτήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων. Αρχικός ιδιοκτήτης μέρους της έκτασης ήταν εταιρεία του Δήμου Αμαρουσίου, η οποία αγοράστηκε από τη Lamda μέσω διεθνούς διαγωνισμού. Η εν λόγω εταιρεία είχε αρχικά συνάψει προσύμφωνο αντιπαροχής με τον ΟΕΚ» (το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»: «Ολη μου η πολιτική πορεία δείχνει άνθρωπο σοσιαλδημοκρατικών αντιλήψεων (...) τα κόμματα της αριστεράς θα πρέπει να καταλάβουν ότι με τη στάση τους αλείφουν βούτυρο στο ψωμί του Παπαγεωργόπουλου» (ο Γ. Μπουτάρης στα «ΝΕΑ»).

Ο «ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΟΡΤΖΙΔΗ»: «Δε συμπεριλαμβάνεται πλέον στη δημοτική ομάδα της "Θεσσαλονίκης των Πολιτών και της Οικολογίας" ο Ανδρέας Κουράκης (...) κινήθηκε αυτόνομα και σε αντίθεση προς τις πολιτικές αποφάσεις της Κίνησης οι οποίες αποδοκίμαζαν από την πρώτη στιγμή αυτή τη συμμετοχή, λέει η απόφαση» (η είδηση στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ: «Ακόμα πιο τολμηρά (...) θα κινηθεί η ΚΕΔΑ (...) θα επισημαίνονται οι διαφορές με την ηγεσία του ΚΚΕ στην οποία επιρρίπτονται οι ευθύνες για τη διατήρηση της διαίρεσης των αριστερών δυνάμεων, που ωφελεί μόνο τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού (...) την πρωτοβουλία της ΚΕΔΑ επικρότησε ο Αλέκος Αλαβάνος (...) χαρακτήρισε την πρωτοβουλία πολύ σημαντική (...) "γιατί όλο και μεγαλύτερος αριθμός κομμουνιστών καταλαβαίνει ότι η γραμμή της διάσπασης του αριστερού και εργατικού κινήματος ή της διαμόρφωσης κάποιων εικονικών εταίρων μόνο και μόνο για να θεμελιωθεί αυτή η διάσπαση είναι μία γραμμή την οποία θέλει και στηρίζει το σύστημα, την οποία χρειάζεται το σύστημα"» (το τετράστηλο ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ